A szintetikus üzemanyag amit a nacik használtak a vh alatt nem segíthetne megoldani az orszagoknak az uzemanyag hianyt? nem érne meg ilyen uzemeket épiteni ujra?
Figyelt kérdés
ugy tudom szénből mar a nacik idelyen is tudtak uzemenyagott csinalni valamilyen kemiai uton .vagy az csak repülögép uzemanyag volt?
tul költseges a folyamat?
nem egy alternativa?
2022. júl. 30. 12:21
1/2 anonim válasza:
Ha a nácik csinálták, akkor az rossz! Nomeg a szén is elfogyna egy idő után. És ki tudja mennyire környezetszennyező maga a folyamat, illetve a felhasználás során keletkező melléktermékek...?
2/2 A kérdező kommentje:
1# jo vicc hogy minden rossz ami naci xd.
fantat szoktal inni ?vagy szoktal repulni nem legcsavaros gépekkel ?vagy német automarkak ugye tudod mind a haboruban lettek nagyok?
most a raketa technikat inkabb ne is emlitsük de nelkülük hold utazas se lett volna.
persze visszaterve igen ezt én se tudom hogyan csinaltak akkor és hogy ez meg e erne .de biztos hogy a mai technikavval könnyebb lenne.
2022. júl. 30. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!