Bojkottáljátok azokat a filmeket, sorozatokat, amikben homoszexuális karakterek vannak?
Csak egy pár példa a rend kedvéért:
Jóbarátok
Harry Potter filmek
Így jártam anyátokkal
The Simpsons
South Park
Witcher
Stranger Things
Trónok Harca
Egyesek szerint Star Wars: A Jedi visszatér
"Lassan nem látni fehér hetero főszereplőt a filmekben."
Mert ők az ellenség.
#4 #6
"Lassan nem látni fehér hetero főszereplőt a filmekben."
Nem tudom ti milyen filmeket/sorozatokat néztek, vagy nagyon a negatív torzítás információ feldolgozási módjába estetek, vagy olyan szintű érdeklődést mutattatok az ilyen tartalmak iránt, hogy az adott streaming felület algoritmusa tol ilyeneket elétek 🤷🏻♀️
Én abszolút elfogadó vagyok, de valahogy még mindig erősen túlsúlyban vannak a hetero fehér főszereplők (mondjuk engem nem érdekel, mint írtam, kb a szemszínnel van egy súlycsoportban az információs értéke számomra), lmbtq személy inkább a legjobb barát, a vicces szomszéd, stb mellékszereplő lesz. Ismétlem, általában. Ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan, amiben ilyen beállítottságú a főszereplő, mielőtt ebbe kötne bele valami nagyokos.
Nem, a homoszexualitás létező dolog, nem kell kiirtani, vagy úgy tenni, mintha nem létezne.
A homoszexualitás népszerűsítése, öncélú felhasználása pl. filmekben eléggé undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!