Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bojkottáljátok azokat a...

Bojkottáljátok azokat a filmeket, sorozatokat, amikben homoszexuális karakterek vannak?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 20:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem szeretem nézni az ilyesmit
Nem, egyáltalán nem zavar
56 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
53%
Általában menet közben derül ki. Ezért nem hagyom félbe a filmet.
2022. júl. 25. 20:44
 2/35 anonim ***** válasza:
49%

Csak egy pár példa a rend kedvéért:

Jóbarátok

Harry Potter filmek

Így jártam anyátokkal

The Simpsons

South Park

Witcher

Stranger Things

Trónok Harca

Egyesek szerint Star Wars: A Jedi visszatér

2022. júl. 25. 20:46
 3/35 anonim ***** válasza:
72%
Számomra annyi jelentőséggel bír, mintha hajszínről lenne szó. Nem hagyok ki adott filmeket, ha vörös hajú szereplő van benne. Hülyeség lenne…
2022. júl. 25. 20:47
 4/35 anonim ***** válasza:
55%
Nem az a baj, hogy ha néha szerepelnek, mert amúgy ignorálom. Hanem ha ilyen Disney-Netflix módra, öncélúan mutogatják őket. Ha néha 1-2 filmben feltűnnek, az szerintem még ok, mert legyünk elfogadóak, ennyi kijár nekik. De ez már diliház, amit a filmesek csinálnak. Lassan nem látni fehér hetero főszereplőt a filmekben.
2022. júl. 25. 20:48
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
:)
 6/35 A kérdező kommentje:

"Lassan nem látni fehér hetero főszereplőt a filmekben."

Mert ők az ellenség.

7/35 anonim ***** válasza:
58%

#4 #6

"Lassan nem látni fehér hetero főszereplőt a filmekben."

Nem tudom ti milyen filmeket/sorozatokat néztek, vagy nagyon a negatív torzítás információ feldolgozási módjába estetek, vagy olyan szintű érdeklődést mutattatok az ilyen tartalmak iránt, hogy az adott streaming felület algoritmusa tol ilyeneket elétek 🤷🏻‍♀️

Én abszolút elfogadó vagyok, de valahogy még mindig erősen túlsúlyban vannak a hetero fehér főszereplők (mondjuk engem nem érdekel, mint írtam, kb a szemszínnel van egy súlycsoportban az információs értéke számomra), lmbtq személy inkább a legjobb barát, a vicces szomszéd, stb mellékszereplő lesz. Ismétlem, általában. Ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan, amiben ilyen beállítottságú a főszereplő, mielőtt ebbe kötne bele valami nagyokos.

2022. júl. 25. 20:54
 8/35 anonim ***** válasza:
25%
Nem.
2022. júl. 25. 20:58
 9/35 anonim ***** válasza:
56%

Nem, a homoszexualitás létező dolog, nem kell kiirtani, vagy úgy tenni, mintha nem létezne.

A homoszexualitás népszerűsítése, öncélú felhasználása pl. filmekben eléggé undorító.

2022. júl. 25. 20:59
 10/35 A kérdező kommentje:
#9: A két mondatod üti egymást.
2022. júl. 25. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!