Isti22 kérdése:
Az elmúlt tíz év során ki volt a világ leggonoszabb politikusa vagy üzletembere?
Figyelt kérdés
2012-ben őket gondolták annak: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__322..
Igaznak bizonyultak a tippek?
(Az Orbán-Gyurcsány párost kéretik figyelmen kívül hagyni, ez egy komoly kérdés.)
2022. júl. 23. 17:39
11/19 anonim válasza:
George Soros. Bár a gonoszság az nem egzakt fogalom, ha az gonosz, hogy a saját nyereséged nézed, tudván hogy sok tízezren fognak szenvedni miatta, na, akkor gonosz. Elég sok gonosz ember van.
12/19 anonim válasza:
11, Mondtam!!! Ugye megmondtam!!! Hogy az a koporsó szökevény gyík ember lesz a befutó!
15/19 anonim válasza:
Erdogan, Putin, Orbán, Kim Dzsongun, Hszi-Csin Ping
17/19 anonim válasza:
Én Sztálint mondtam volna, de mivel az elmúlt 10 évet kérdezted, ezért Kim Jong Unt mondanám.
18/19 anonim válasza:
a muter az Endlich zu Hause reklámban
19/19 anonim válasza:
Soros, illetve bármelyik EU-s ballib politikus, esetleg az USA demokraták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!