"Vidéken" tényleg ennyi sötét ember van?
Megye jogú városban élek.
Pár napja fültanúja voltam a postán,két idősebb nő beszélgetésének sorban előttem álltak beszélgettek.Persze panaszkodtak,hogy a boltban minden mennyivel drágább,hogy nem tudják,hogy szeptembertől,hogyan fogják kifizetni a rezsit.
Mire az egyik nagyon határozattan kijelenti,hogy őt nem érdekli,ha éhen hal vagy megfagy a házában,de akkor se szavaz a "baloldalra",erre a másik idős asszony hevesen bólogat.
Kérdem én naívan,mi rosszabb lehet annál,hogy éhen halsz vagy megfagysz a saját otthonodban?Milyen ennél is rosszabb ördögi ötletei lehetnének veled a baloldalnak?
Régen nagyon haragudtam arra,ha le vidékiztek vagy,ha egy BP-i azt mondta,hogy le megyek vidékre,mert olyan degradálónak éreztem.
De megkövetem magam, Budapestiek tényleg igazatok van.Mély sötétség van erre.
"Ez már rég nem pártszimpátia,hanem valami nagyon eltorzult rajongás vagy már egyszerűen hívők."
Épp az ellenkezője. A példádból elég világos, hogy nem a Fideszt imádják, hanem az ellenzék iránt viseltetnek ilyen mérhetetlen ellenszenvvel.
Büszkeség...hát te szebben fogalmazok nálam.
Én szimplán se#g#ülyének nevezném az ilyen embert.
45-ben is Németországban tűzön vízen keresztül kitartottak egy párt mellett.
Az se volt jó ötlet.
#11 Tévedtek? MIben te szerencsétlen?
A ballibek soha semmiben nem voltak sem jólk, sem következetesek, sem nem álltak az emberek mellett.
Komolyan kezd fárasztó lenni az ostoba szövegelésetek. A múltat nem tudjátok végképp eltörölni bármennyire is szeretnétek.
A ballib összefogás politikusai nem szavazták meg 2012-ben a rezsicsökkentést, nem támogatták a rezsicégek visszavásárlását - ők adták el állami tulajdonból bagóért, garantált haszonnal a szerződésben. A ballib pártok voltak akik minden évben a kormányzásuk alatt hatalmas rezsiár növekedésről döntöttek, ezért emelkedett akkor is drasztikusan az áram és gáz ára amikor egész Európában konjunktúra és energiaár stabilitás volt. A ballibek kötötték meg az oroszokkal 20 évre azt a rendkívül előnytelen gázszerződést ami alapján még 2019-ben is kaptuk tőlük a gázt.
A ballibek 8 éve folyamatosan a rezsicsökkentés ellen beszéltek, a kampányaikban a privatizáció mellett álltak ki és a rezsiárak piacosítása mellett. MZP pont így tett ahogy más ellenzéki politikusok is kimondták, hogy ha kormányra kerülnének a rezsicsökkentésnek annyi.
EZT pontosan értik azok akik a fideszre szavaztak - ti meg nyomjátok ugyanazt a hülyeséget amit a gazdátoktól tanultatok: hazudtok reggel, éjjel meg este.
Tényleg nincs semmi olyan lehetőség, hogy ezekre a politikusokra, pártokra szavazzanak a fideszesek, mert az egyenlő lenne a gazdasági és nemzeti öngyilkossággal és kizárólag annyit lehet bizonyosan tudni, hogy ha ők kerülnének hatalomra akkor minden sokkal rosszabb lenne, a gazdaságunkat megint kifosztanák, az emberek megint elszegényednének, mert amikor volt 8 évük, hogy megmutassák mit és hogyan képesek csinálni kormányon akkor elqrták. Nem kicsit, nagyon!
"Milyen ennél is rosszabb ördögi ötletei lehetnének veled a baloldalnak?"
Beengedik a migrácsokat, akik aztán megerőszakolnak és robbantgatnak. Majd ezután átoperálják az óvodásokat és Gyúcsány bevezeti a kötelező homoszexualitást
Nem annak szántam
Őszinte elkeseredésnek
Igazából nem fogom egyiket se sajnálni rájöttem, erre szavaztak élvezzék csak.
Pontosan. Egyszer egy budapesti kocsmában azt hallottam, hogy egy bácsi szidta a fiatalokat amiért azok támadják Orbánt. Kb ilyen szavakkal "A miniszterelnök kifizeti nekik az egyetemet és ez a hála? Így hálálják meg neki, hogy szidják?"
Majd később hozzátette "Ezek ugyanolyanok mint azok régen akiknek Kádár elvtárs jóvoltából tudtak egyetemet befejezni majd szidják a rendszert. Hogy van pofájuk szidni azt a rendszert amelyiknek köszönhetik, hogy egyetemet fejezhettek? Senki aki akkor diplomázott nem szidhatja Kádár elvtársat!"
Nem vicc. Ráadásul Budapest központjától nem is messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!