Szerintetek is sötét korszak elé nézünk?
A németeket 1945-ben a kőkorszakba bombázták vissza, ehhez képest a '60-as években már Wirtschaftswunder volt, a '70-as évektől Európa vezető gazdasági hatalma, az egyesülés óta pedig a világ egyik vezető gazdasága.
Én nem féltem őket pár Abdul miatt.
Itt azonban nem 1-2 országról van szó, hanem egész Európát érinti ez a fenyegetés. Az oké h ők szándékosan nemzetgyilkos tevékenységet folytatnak, de a bibi ott van h ezt minden áron ránk akarják eröltetni. Sajnos a terrorizmusnak európai szövetségesei vannak.
Nem utolsó sorban azért a napnál is világosabb, hogy ez a tömeges népvándorlás egy alaposan megszervezett taktikai lépés az IÁ-tól.
Sötét korszak elé azért nézünk, te agyas, mert a korrupció és az ország végleges szétrohasztása már annyi embert űzött el innen, hogy a magyar gazdaság nem fogja bírni az egyre inkább jelentkező munkaerőhiányt.
A terroristáid pedig nem fognak idejönni robbantani, mert körülbelül annyira tekintik jelentős országnak Magyarországot, mint amennyire mi Lettországot.
Nem fogja élete nagy dobását arra elpazarolni, hogy egy ilyen Isten háta mögötti, senkit nem érdeklő porfészekben lelövöldözzön tíz embert, mert akkor már inkább arra használja fel a dolgot, hogy Párizs, London, Brüsszel, Amszterdam, Berlin, stb. legyen a célpont.
Jó, tudom, mániákus mélymagyarként neked elég nehéz lehet a tudat, hogy Magyarország egész egyszerűen ennyire jelentéktelen, porbafingó, nevetséges, kis semmi államocska, hiszen nálatok axióma, hogy itt van a Világ Közepe és az egész emberiség a MAGYAR-okról beszél minden álló nap, csak már éppen ideje lenne felébredni a Csipkerózsika-álomból és belátni a valóságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!