Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is sötét korszak...

Szerintetek is sötét korszak elé nézünk?

Figyelt kérdés
Természetesen a migrációs válság által kreált zűrzavar kapcsán értve a kérdést, ami egyébként csak a legfőbb rossz előszele.

2017. nov. 1. 00:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
15%
Na megjött a 44%-os magyargyűlölő aki arra tette fel az életét hogy bebizonyítsa a magyar a legalávalób nép a földön. Már sokunknak feltünt itt a jellemhibád nem csak nekem. Gonosz megkeseredett ember lehetsz.
2017. nov. 1. 17:38
 32/41 anonim ***** válasza:
43%
Te sem vagy jobb 55%, ha leszólod és alázod a honfitársadat csak úgy halkan súgom meg.
2017. nov. 1. 18:06
 33/41 anonim ***** válasza:
Semmi csunyát v. trágár dolgot nem írtam róla. Csak jellemeztem a tevékenységét.
2017. nov. 2. 14:13
 34/41 anonim ***** válasza:

Sötét korszak elé? Az már rég megérkezett..... csak a magyar emberek fejében.

[link]

2017. nov. 2. 22:24
 35/41 anonim ***** válasza:
Majd a rózsafüzérek megvédenek minket!!!
2017. nov. 4. 19:55
 36/41 anonim ***** válasza:
Már az is baj ha figyelnek az emberek. Ha nem tennék akkor meg azt kapnák hogy nem figyelnek egymásra
2017. nov. 4. 20:01
 37/41 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 55%.. amúgy egy értelmes emberkének tűnsz így az írásaid alapján, de ez egy nagyon gyér érv.. "figyelnek egymásra." Bocs, de így inkább rám ne figyeljen senki. Te mit szólnál, ha mondjuk december 25.-én sétálnál rokonokhoz majd 10 perc múlva a rendőrök kipattanva egy autóból igazoltatnának? Csak mert én migránsnak hittelek. Azért túl nagy IQ meg befogadóképesség nem kell, hogy az ember meg tudja a kettőt különböztetni. Főleg mivel esélyes, hogy a migráns nem liszt fehér, magyarul beszélő ember..
2017. nov. 4. 23:37
 38/41 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak felszínes gondolkodású emberek, akik nem látják át a dolgok lényegét. Most elkezdhetnénk itt boncolgatni a belpolitikai helyzetet(szol azoknak akik a kérdést illetően azonnal a kormányt kritizálják), de az értelmetlen lenne.
2017. nov. 7. 00:45
 39/41 A kérdező kommentje:

Te komolyan összehasonlítod a két dolgot? :o

2017. nov. 7. 00:47
 40/41 anonim ***** válasza:
Már miért lenne értelmetlen? Valahogy a jelenlegi kormány hátsójában lévő emberek mindig ezt mondják.. Migráns, Soros.. belpolitika? áhh értelmetlen. Egyetértek, hogy ki kell zárni ezeket az embereket (legalább is akik valóban nem menekültek.. vagyis durván az érkezők 60-70%-t) de ami belföldön megy az is egy vicc. Mondj 5 olyan dolgot, ami főleg belfölddel kapcsolatos (Nem migráció, Nem Soros, Nem Libsi lmp meg egyéb baromságok) és eszméletlenül jót tett az országnak. 8 éve vannak lassan kormányon, ha 15-t kérnék akkor se kellene, hogy probléma legyen. Hisz elvileg minden rendben.
2017. nov. 7. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!