Van itt olyan akit érinteni fog a megemelkedett gáz ára?
Évi 1729m3 gázig elméletileg rezsicsökkentett áron kapjuk a gázt.
Utána 1m3 gáz ára,ha jól tudom 747 Ft lesz.
Engem engem se a villany se a gáz nem érint limiten belül vagyok.Mivel egy kis lakásban lakok.
Mivel sokat utazok munka miatt Magyarországon ezért rengeteg régi, szigeteletlen,korszerűtlen házakat látok.
Logikusan következik, hogy azoknál jóval nagyobb a fogyasztás is téli időszakban.
Akár 100-200 M3 gázzal is több.Az pedig egészen horrorisztikus számlákat produkálhatnak.
Fenn tartom a véleményemet,hogy ez most sok embernek fog nagyon fájni.
És az a durva,hogy mikor bejelentették tegnap.
Volt egy mondat ami megütötte a fülemet.
Valahogy így szólt:
"Negyedévente felülvizsgáljuk"
Ami az én szótáramban azt jelenti,hogy negyedévente emelni fognak.
Szerintem akik nagyon rosszul járnak ezzel.
Az a falun
( Kádár kockában, többgenerációs házakban )
lakó kisnyugdíjasok.
Igazából a tipikus Fidesz szavazók.
Egyedülállókkal annyira nem sikerült most kib@szni
( tudom mert én az vagyok),a nagycsaládosoknak van valami kedvezmény.
De a falun lakó kisnyugdíjasok,na azok nagyon megszívták.
Nagyjából a legtöbb vidékit. Ha mondjuk 80-90 m2 ernél nem nagyobb a ház és agyon van szigetelve és nem mennek 20 fok fölé akkor általányt fizetve belefér. Havi diktálással nem. Én beállítatom a havi általányt 144 köbre. Aztán figyelem a gázórát. Olcsóbb fával rásegítek hogy ne lépjem túl. Ja és be kellene szigetelni a házat. Szüleim háza 130m2
. Tavaj szigeteték a fűtés korszerűsítve lett. 300 m3 errel meghaladták a kedvezményt. Ők is fával pótolnak majd. Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!