Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen egyéni módszerekkel...

Milyen egyéni módszerekkel készültök az esetleges közműkiesésekre, átmeneti élelemhiányra és az ezt övező zavargásokra?

Figyelt kérdés
Van otthon eltárolt konzervetek, ivóvizetek, palackos gázotok és hozzá főzőfejetek, önvédelmi eszközeitek, napelemes töltötök, gyertyák, stb? Ha nincs, terveztek-e ilyesmiket beszerezni?
2022. júl. 19. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, javaslom olvass utána milyen volt a helyzet az első világháború után, vagy akár a második világháború után, amikor ellátási problémák voltak.

-Egyébként a konzerv drága, egyszerűbb hideg, száraz tartós élelmiszert felhalmozni pl: rizst, babot, kuszkuszt, vagy füstölt árukat.

-Célszerű, ha vannak elemeid, zseblámpád és zsebrádiód.

-A napelemes töltő jó megoldás.

-Az önvédelmi eszközből hogy melyik jó, az relatív, kezdetnek az mondható el, hogy az a jó amelyiket tudod használni.

-Célszerű víztisztísztó tablettát beszerezni, de valószínűleg a kormányzat próbálna ellátni vízzel.

-A kávé valószínűleg értékes lesz ;)

De egyébként nagyon sok mindent lehetne írni, de ha tényleg kíváncsi vagy milyen egy káosszal teli időszak, akkor a világháborúk utáni időkről olvass, mint ahogy legfelül is írtam.

2022. júl. 29. 19:46
 12/13 qborka ***** válasza:
Nem, eszembe sem jut ilyesmi,hogy betárazzak bármiből.
2022. aug. 14. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem veszek semmit, az első karantén alatt se vettem, igaz akkor nem is nagyon lett volna miből. Ha lesz valami komolyabb balhé akkor az erősebbek, vagy akik többen vannak úgyis elveszik, másnak meg nem veszek.

Azon viszont elgondolkoztam, ha tényleg felbomlik a közrend, mikor lenne érdemes boltot fosztogatni, mert ha pár nap alatt helyreáll, akkor nagy eséllyel egy röngtönítélő bíróság becsuk, vagy kivégez.

2022. szept. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!