Milyen egyéni módszerekkel készültök az esetleges közműkiesésekre, átmeneti élelemhiányra és az ezt övező zavargásokra?
Figyelt kérdés
Van otthon eltárolt konzervetek, ivóvizetek, palackos gázotok és hozzá főzőfejetek, önvédelmi eszközeitek, napelemes töltötök, gyertyák, stb? Ha nincs, terveztek-e ilyesmiket beszerezni?2022. júl. 19. 13:28
3/13 anonim válasza:
Szegény ember vagyok, így sem eszem sokat max 2x egy nap, így is nagy darab vagyok szóval van mit fogyni.
A fogyasztásom nevetségesen alacsony.
5/13 anonim válasza:
Azt mondják, a budapesti hidakon van közvilágitás, azt pl ki lehet használni...
6/13 anonim válasza:
Nem tervezek felesleges dolgokat venni.
7/13 anonim válasza:
A " konzervjeim", a sógornál röfögnek az ólban, palackom mindíg is volt, mivel nincs vezetékes gáz nálam, ivóvíz jön a kútból,faluhelyen balta vasvilla ilyesmi mindíg akad, áramkiesés pótlására meg eddig is volt agregátor.
8/13 anonim válasza:
Nekem vannak lekvárok,konzervem is,és vettem régebben alapvető dolgokat/só,liszt,cukor/.
Szerintem ez a minimum,ami kellhet.
9/13 anonim válasza:
Az az érzésem,ha lesz komolyabb helyzet az nagyon gyorsan fog bekövetkezni,ezért inkább betároltam néhány dolgot.Az élelem a legnagyobb gond,bár az áram-gázkimaradásokkal is lehet együtt kell majd élni.
Ami eddig természetes volt lehet a jövőben már nem lesz az.
10/13 anonim válasza:
Én remélem, hogy mindenki szépen spájzol...nekem csak fegyverem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!