100 ezres villany/gáz számlákat?
Szerzek egy biciklit meg néhány dinamót.
Az áram elvileg paksról jön nem oroszországból.
Miért is lesz drágább?
gyertyával világítasz
havi 1 fürdés hideg vízben
minden elektromos cucc
megy a szemétbe
vármegyék ispánok
előre nem hátra, vissza a középkorba
Nem tudom miért csinálja ezt Orbán. Vagyis tudom inkább azt nem tudom miért nem látja át a legtöbb ember hogy ez az egész rezsiemelés egy nagy büdös kamu. Semmi nem indokolja a beszerzési árak vagy az energia megtermelésének az ára semmiképp. Meg kell nézni az előző számláinkat is mennyi lett volna rezsicsökkentés nélkül a tarifa köze nincsen ahhoz az emeléshez amit most csinál a Fidesz. Továbbá azt is meg kellene érteni, hogy
a fizetendő díjaknak a legkisebb része a valós energia díja, a legnagyobb része a hatósági áras kamuzások, szállítási díj, rendszermittudoménmitcsinálasidíj meg a rekord áfa. A valós villanyt meg gázár pedig pici dolog belőle. Semmi nem indokol megemelt díjakat sőt inkább az derül ki, hogy amit eddig rezsicsökkenve fizettünk már az is egy nagy büdös harcolás volt.
A villany elő állítása valami 10 forint/kw.
Orbán most eladja nektek 400-ért, mert új stadion kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!