100 ezres villany/gáz számlákat?
Figyelt kérdés
Mihez fogsz kezdeni ha egyszerűen nem tudod befizetni?2022. júl. 17. 12:18
1/24 anonim válasza:
Majd nem fogod annyit égetni a villanyt.
2/24 anonim válasza:
Nem fogom kifizetni.
És sokan mások is így fognak tenni.
Kikötni meg úgyse fogják, nem lesz akkora kapacitásuk ennyi rengeteg emberhez kimenni ;D
3/24 A kérdező kommentje:
3erre ne alapozz hogy nem kerülsz sorra.
2022. júl. 17. 12:22
4/24 anonim válasza:
Nyugi, lesz rezsihitel, amit csak nyáron kell elkezdeni törleszteni!
5/24 anonim válasza:
Nyilván nem fizetem ki. Tovább fogom küldeni a csekket Matolcsynak és társainak. Amikor ők átvették a terepet, 200 forint volt egy dollár, nem 400.
6/24 anonim válasza:
Ha nem fizeted be, és nem kötik ki, akkor ráterhelhetik az ingatlanodra pl.
8/24 anonim válasza:
majd jól kikapcsolják a villanyt, erre szavaztatok.
9/24 anonim válasza:
Mit izgultok ma? A Fidesz nem emeli a rezsit. Azt az MSZP csinálja csak.
10/24 anonim válasza:
Azzal, hogy nem égetem a villanyt semmit nem spórolok. Az egész dolog úgy elbaszott ahogy van. Én albiben lakok és a teljes villany fogyasztásom 3000 forint sincs. A szüleim egy vidéki családi házban laknak, ahol a meleg vizet villamos úton bojlerrel állítják elő. Na most ők garantáltan átlépik a 210 kWh energiát, mert a bojler sokat fogyaszt. Tehát nekik szana szét kell spórolni mindenen, ha nem akarnak 50k+ forintot fizetni, míg én pazarolhatok mint az állat mert egy 1.5 szobás lakádban egyedül, bojler nélkül nem fogom átlépni a 210-es határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!