Hogy válasszak olyan járó lapot ami a későbbiekben is elérhető lesz (mondjuk 1 év múlva)?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy csak részletekben tudom felújítani a házat, minden munkát én végzek. Egyforma járólapot szeretnék a fürdő, wc, konyha, előtér részben.2022. júl. 17. 09:34
1/7 anonim válasza:
Szedd fel ami a Parlamentben van, abból van elég és el tudsz tenni belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Ohh nem jó kategória bocsi
2022. júl. 17. 09:39
3/7 anonim válasza:
Nyilván annyit veszel előre, hogy elég legyen. Vagy erre nincs pénz?
Akkor sima lapot veszel minta nélkül (pl. fehér), akkor nem lesz feltűnő az eltérés, ha kicsit más árnyalat van máshol.
4/7 A kérdező kommentje:
Valami egyszerűt akarok (nem fehér), pénz lenne de nem akarok egyszerre ennyit kiadni, nyilván egy év múlva drágább lesz, de ennyit bevállalok.
2022. júl. 17. 09:49
5/7 anonim válasza:
akkor én a Praktikert ajánlom. Megtaláltam a saját járólapunkat ott 10 év után.
6/7 A kérdező kommentje:
Na az szuper. Küldenél egy linket róla? Hátha nekem is tetszik.
2022. júl. 17. 10:00
7/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a boltban, hogy melyik lesz 1 év múlva is, mi az, amit folyamatosan készleten tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!