Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy a jövőben be lesz tiltva az alkohol, a nikotin, és a koffein?

Figyelt kérdés

Tehát ez lesz az általános a fejlett országokban?

Szerintem nem lenne hülyeség az ötlet. A sok bagós gyárkéményt már ígyis egyre jobban szankcionálják Californiában meg Dániában, a nők is egyre jobban megelégelik, hogy a férjük részegen megy haza aztán megveri őket, a kávéra meg egyre több ember rá van szokva, és kávé nélkül már fel se tud kelni reggel.

2022. júl. 6. 13:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem érdemes mert nem is tudtál érdemben válaszolni egy kommentemre sem. Ami neked nem káros, nekem lehet az. Az életben maradáshoz negyed ennyi luxus sem kell mint amiben élünk. Jól is nézne ki, ha mindent betiltanának csak mert x ember szerint az káros.
2022. júl. 29. 19:37
 22/29 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként hál Istennek egy senki vagy ahhoz, hogy valaha is az életben - a gyakorin kívül-számítson a véleményed, szóval tényleg kár minden szó ide. Szép napot.
2022. júl. 29. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:
59%

#21.

Nem csak szerintem káros, hanem hozzáértő, az itt válaszolóknál értelmesebb és tanultabb emberek szerint is.

A környezetemet nézve megfigyeltem én is, hogy összességében a kávét fogyasztó emberek sokkal rosszabb egészségi állapotban vannak, mint azok, akiknek nincsenek káros szenvedélyeik. Az okos ember a más kárából is tanul, de a hülye (és a függő) még a sajátjából sem.

Egyébként meg mielőtt azzal jönnétek, hogy szerintem csak az a hasznos, amit én magam is használok, leírom, hogy nekem soha nem volt autóm, de ettől függetlenül jó dolognak tartom, hogy léteznek kocsik.

Például ha majd egyszer valamelyikőtök szívrohamot kap a kávétól, nagy eséllyel mentőautó fogja majd kórházba szállítani, nehogy annyi legyen annak a függő életének. :D

2022. júl. 29. 19:54
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

Nahát!

Úgy felháborodott az egyik függő, hogy külön kérdést írt ki! :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. júl. 29. 22:58
 25/29 anonim ***** válasza:
7%
Nem merik ugyse betiltani, mert tudják hogy mi dohányosok és koffein függők erősebbek vagyunk azoknál akik be akarják tiltani( nekik csak a szájuk nagy, agyuk kicsi) és ugyis kiharcolnánk a jogainkat.
2022. szept. 9. 07:17
 26/29 anonim válasza:
82%

#25.

A függő ember minden, csak nem erős. A függőkre igaz az, hogy a pofájuk nagy, de az agyuk kicsi. Sőt, még csak nem is létezik.

2022. szept. 9. 20:01
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak az. Sok minden más is be lesz tiltva, ami ma még természetes mindenkinek.
2022. szept. 10. 10:37
 28/29 anonim válasza:
#25 majd amikor bagozol,kapsz a pofaeregeto helyedre sok-sok higitatlan csepp borsmenta illoolajat,aztán b...d meg magad.ket napig bűzlik,szagolhatod,más is el tudja baszni a te levegodet.
jan. 7. 21:02
 29/29 anonim válasza:
jogod a k.anyadban van,nem mások levegőjét baszni.
jan. 7. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!