Szerintetek elképzelhető, hogy a jövőben be lesz tiltva az alkohol, a nikotin, és a koffein?
Tehát ez lesz az általános a fejlett országokban?
Szerintem nem lenne hülyeség az ötlet. A sok bagós gyárkéményt már ígyis egyre jobban szankcionálják Californiában meg Dániában, a nők is egyre jobban megelégelik, hogy a férjük részegen megy haza aztán megveri őket, a kávéra meg egyre több ember rá van szokva, és kávé nélkül már fel se tud kelni reggel.
#21.
Nem csak szerintem káros, hanem hozzáértő, az itt válaszolóknál értelmesebb és tanultabb emberek szerint is.
A környezetemet nézve megfigyeltem én is, hogy összességében a kávét fogyasztó emberek sokkal rosszabb egészségi állapotban vannak, mint azok, akiknek nincsenek káros szenvedélyeik. Az okos ember a más kárából is tanul, de a hülye (és a függő) még a sajátjából sem.
Egyébként meg mielőtt azzal jönnétek, hogy szerintem csak az a hasznos, amit én magam is használok, leírom, hogy nekem soha nem volt autóm, de ettől függetlenül jó dolognak tartom, hogy léteznek kocsik.
Például ha majd egyszer valamelyikőtök szívrohamot kap a kávétól, nagy eséllyel mentőautó fogja majd kórházba szállítani, nehogy annyi legyen annak a függő életének. :D
Nahát!
Úgy felháborodott az egyik függő, hogy külön kérdést írt ki! :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
#25.
A függő ember minden, csak nem erős. A függőkre igaz az, hogy a pofájuk nagy, de az agyuk kicsi. Sőt, még csak nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!