Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy a jövőben be lesz tiltva az alkohol, a nikotin, és a koffein?

Figyelt kérdés

Tehát ez lesz az általános a fejlett országokban?

Szerintem nem lenne hülyeség az ötlet. A sok bagós gyárkéményt már ígyis egyre jobban szankcionálják Californiában meg Dániában, a nők is egyre jobban megelégelik, hogy a férjük részegen megy haza aztán megveri őket, a kávéra meg egyre több ember rá van szokva, és kávé nélkül már fel se tud kelni reggel.

2022. júl. 6. 13:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%
A nikotin igen, az alkohol meg a koffein nem.
2022. júl. 6. 14:44
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos nem lesznek betiltva soha, mert pénze van ezekből a mérgekből az államnak.
2022. júl. 28. 22:27
 13/27 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó ha a kávét méregnek nevezed, nevezd annak akkor a cukrot is. Ne keverjük már egy helyre azt aki részegen veri a gyerekeit, meg azt aki reggelente iszik egy csésze eszpresszót.
2022. júl. 29. 06:09
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

#13.

A kávé sokkal károsabb, mint a cukor. Valamennyi cukorra szüksége van az emberi szervezetnek, kávéra viszont semmi szükség nincs. Ráadásul a koffeinnek csak káros hatásai vannak. Rövid távon lehet, hogy nem érzi az ember, de a későbbiekben súlyos betegségeket is okozhat.

2022. júl. 29. 09:47
 15/27 anonim ***** válasza:
24%
Minden a mértéktől függ, a kis mennyiségű kávé kevésbé káros mint a nagy mennyiségű cukor. Én konkrétan a 80-as vérnyomásommal nem igazán fogadnám el a kávé betiltását. Ez olyan, mintha betiltanák az autóvezetést, mert káros, mindenki járjon busszal. Örülnél neki? Vagy bárminek amit szeret az ember csinálni. Betiltanák a netet mert káros, folytathatnám.
2022. júl. 29. 11:19
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Az alacsony vérnyomásra ott van a sport, a több folyadék fogyasztása, vagy végső esetben a gyógyszer.

Az internetet kár lenne betiltani, ugyanis azt hasznos dolgokra is lehet használni, például lehet rajta dolgozni, tanulni, vagy más emberekkel tartani a kapcsolatot. Az autók is sok esetben hasznosak.

A kávénak viszont pozitív hatása nincsen. Ha kávé nem létezne, attól még minden ugyanúgy menne tovább a világban, ellentétben az internettel vagy az autókkal.

De végülis nem én leszek szívbeteg attól, hogy te ilyen dolgokat iszol. Egyébként meg a függők szokták védeni azt a szert, amit használnak. Alig várom, hogy jöjjenek vitatkozni a bagósok meg az alkeszok is. :D

2022. júl. 29. 12:19
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó én nem vitatkozok veled, de minden nézőpont kérdése, és mindenkinek más a fontos.

A kávénak igenis vannak pozitív hatásai, ha más nem, hát az íze. Mivel fontosabb az, hogy te kapcsolatot tartasz a neten, vagy autóval mész valahova, mint az, hogy én hajnal 3-kor (akkor kelek, hogy beérjek dolgozni időben) kávézzak? De tényleg nem értem miért kell rávágni valamire, hogy nem hasznos, csak mert neked nem az. Én szeretem, nekem hasznos, nekem jól esik.

Nem tartom magam kávé függőnel ettől függetlenül mert csak akkor iszom ha dolgozni megyek és akkor is csak 2-szer egy nap.

Nem a mondandóddal vam bajom, hanem azzal a részével, hogy nem hasznos, de minden más ami épp neked hasznos az hasznos.

Dolgoztam 12,5 évet koronária őrzőben, nem hallottam olyat, hogy valaki meghalt mert kávézott.

Jelenleg idegsebészeti szubintenzív részlegen dolgozom, had ne beszéljek az autóbalesetben szenvedettek állapotáról.

Ezek csak sarkas példák most, de akkor is durvának tartom ezt az elutasítást. Hála Istennek, hogy nem mi döntünk ezek betiltásáról. Bár én gyűlölöm az italt, sosem mondanék ilyet, hogy méreg az tiltsátok befele.

2022. júl. 29. 12:57
 18/27 anonim ***** válasza:
15%
14, informáld magad, mielőtt megszólalsz és lejáratod magad: [link]
2022. júl. 29. 15:18
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Meg még a nők is.
2022. júl. 29. 16:32
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

#18.

Nem kell mindent elhinni, ami fent van az interneten. Az alkohol, a cigaretta meg a kávé akkor is káros, ha nektek az nem tetszik. Függőkkel pedig nem is érdemes vitatkozni. ;)

2022. júl. 29. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!