Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A korona-intézkedéseknek több...

A korona-intézkedéseknek több negatív, vagy pozitív következménye van?

Figyelt kérdés

Olyan információkat még véletlenül sem közöl a média, amelyek rossz színben tüntetik fel a vakcinát, vagy az intézkedéseket, csak azt szajkózza, hogy az oltás csúcsszuper, az intézkedések pedig abszolút indokoltak.

Ti mit tapasztaltok?

2022. júl. 1. 16:18
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
16%

19! Kedves kérdezö! Tudnád te ezt számokkal bizonyítani? Mert mint írtam is, itt szokott a gond jönni...mondani könnyü, hogy én úgy érzem.

Abban amit írsz annyi tény van hogy a szociális életet gallyra vágta a járvány ennek voltak sajnos negatív hatásai.

2022. júl. 1. 20:40
 22/44 anonim ***** válasza:
75%

Kedves #20!

Mi köze hozzá? Ugyan mi köze lenne? 2,5+ év eltelt a covid kezdete óta! Az elején még megértettem, hogy félnek az emberek a vírustól, első hullámban bevallom, én is. De, hogy most is azzal jössz, hogy próbálod veszélyesnek beállítani, mikor 0,2% halálozási rátájú, az már nevetséges... Egészen másról szól a történet, mint gondolod. Nézd meg te is a 2 dokufilmet, covid téma is van benne. Utána ha van még kérdés, itt vagyok.

2022. júl. 1. 22:04
 23/44 anonim ***** válasza:
75%
#16 Egy idős ismerősöm (82 éves) aki krónikus beteg volt, de tudod... az influenzában még többen meghalnak éves szinten, csak az senkit "nem érdekel"...
2022. júl. 1. 23:18
 24/44 anonim ***** válasza:
75%

#23 Kis kiegészítés: azt mondták, hogy a halál oka a covid.Közben meg már nem azért, alapból a kora meg a betegségei már előrevetítették, hogy a halála hamarosan várható már.

Egyébként érdekes az is, hogy a párom főnöke öngyilkos lett(ne firtassuk), hivatalosan meg azt írták a covid miatt halt meg.Na ennyit erről.

Aztán olyanokról már nem is mesélek, akikkel négyszer csináltak egymás után covid tesztet négy különböző eredménnyel, így: pozitív-negatív-pozitív-negatív...Ennyit a tesztről.

Na, akkor mondd meg ki a covidos/ki volt covidos úgy, hogy akikre rásütötték életében, hogy covidos beteg, azokat fel sem boncolják...

2022. júl. 1. 23:26
 25/44 anonim ***** válasza:
75%

#22 vagyok.

Várni akartam vele, de úgysincs sok időnk....

Ilyen világot élünk.

Létezik egy olyan, hogy The Global Pandemic Treaty, azaz Globális járványszerződés. Ennek a végkifejlete 2024-ben teljesül, azáltal, hogy kötelezővé teszik az oltást (nem a mesterséges covid miatt vannak az oltások, másra kellenek), illetve digitális azonosítót kapunk (ID2020).

Ezeket is ajánlom megnézni.

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 1. 23:39
 26/44 anonim ***** válasza:
75%

A lényeg hogy mindenki csak covidban halhat meg.Erről szólt 2 év az életünkből és még mindig nem unják egyesek:DDD

Olyan szomorú ez de ugyanakkor nevetséges is.Kegyetlen mennyi agyatlan emberke van a nagyvilágban.Gondolkodni kéne és meghallhatni Dr.Letoha Tamást is Szegedről hogy mi a véleménye erről.Nem azt mondja amit a covid imásók hallani akarnak.Meg lehet youtubon keresni a vele készített interjút bár előre tudom ő is biztos kontheós aki évtizedek óta ezzel foglalkozik:DDDD

Biztos hülye ember csak ti vagytok az okosok az a fő lényeg.Női klinika tele van covid oltás által hormonproblémás nőkkel de az is hazugság biztos.Minden hazugság ami nem azt támasztja alá hogy az oltás f@sza XD

Ettől lejjebb már nincs.Meg lehet nyugodni a World Economic Forum már intézi svábbogárral együtt a sorsotokat:DDD

2022. júl. 2. 09:28
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

Azért tök mulatságos, hogy a vírus nem veszelyes de az oltás tömegeket visz el...ja nem!

A napokban újra nöni kezdett a covidos esetek száma, a konteósok szerint ez bizonyítja hogy igazuk van, mert újra "rettegtetni" kell eddig meg az volt hogy nem terjed a covid nyáron ez bizonyítja hogy a konteósoknak van igaza!

Tehát akármi történik a "nincsisjárványjamégisdeveszélytelenmindenkibelehalazoltásbajamégsemdesokanbetegeklesznekmiattastb." AKÁRMI TÖRTÉNIK A KONTEÓSOK SZERINT NEKIK VAN IGAZUK. Boldog emberek lehettek! Vagy ostobák...

Most az egyik itt jön valami 2024es céldátummal amikor nem lesz belöle semmi akkor majd kitalálja hogy ez azt bizonyítja hogy nekik van igazuk...

2022. júl. 2. 11:01
 28/44 anonim ***** válasza:
94%
#27 Ez már megint nem vicces, nem is mulatságos.Csak ezek szerint túl buta vagy, hogy megértsd.
2022. júl. 2. 12:03
 29/44 anonim ***** válasza:
94%

#27 18 millió aktív covid fertőzött van most, ebből 18 millió enyhe tünettel és szimplán 36ezer ember súlyosabb tünetekkel. Világszinten!

Mi a francot félsz tőle 2,5+ év után is?

[link]

Nézd meg a számokat. A covid 2,5+ év alatt csak 6 millió embert ölt meg, de még ez is sok, mert fals a számolás.

Eközben a világ számokban:

[link]

És még ezek után is azt hiszed, hogy a túlnépesedés ellenére a mesterséges, 0,2% halálozási rátájú vírus ellen oltanak? Nem tűnik fel, hogy éppen rombadöntik az életed és fokozatosan eltűnik a szabad akaratod, személyi szabadságod? Tényleg elhiszed, hogy az emberiséget uraló elit jóságos és gondoskodó? Elhiszed, hogy nem ártanának senkinek? Ember... Gondolkozz!

2022. júl. 2. 12:15
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
28! Valóban nem az, valójában ijesztö, hogy ilyen baromságot bárki elhisz, amit itt páran terjesztenek csak mert ezteteminndtaajutyúb! A covidnál tényleg veszélyesebb a konteós hülyeség terjedése. És ez ellen sajnos senki sem kap oltást.
2022. júl. 2. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!