Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit értünk szélsőséges liberal...

Mit értünk szélsőséges liberalizmus alatt?

Figyelt kérdés
Írjatok példákat is.
2022. jún. 25. 22:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
#10: Az előző választ nem én írtam. De válaszolok, van különbség. Ha valaki nem bír valakit, azzal semmi gond nincs. Ha valaki nyilvánosan azt mondja, nem bírja a négereket vagy a melegeket, azzal sincs gond, belefér a szólásszabadságba. Ha valaki nyilvánosan azt mondja, irtsuk ki a négereket vagy a melegeket, az nem fér bele a szólásszabadságba, büntetőeljárást kell kezdeményezni. Ha valaki megtámad valakit azért, mert néger vagy meleg, az bűncselekmény, és érdemeljen pontosan ugyanakkora büntetést, mint ha egy néger vagy egy meleg támad meg valakit! Nem kisebbet, nem nagyobbat.
2022. jún. 25. 23:44
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A kilencest nem én írtam. De most esett le, hogy szerintem én veled itt már vitatkoztam. Te vagy, aki ugyanazt ismételgeti oldalakon át, a kifejtésekre nem reagálva semmit.
2022. jún. 25. 23:44
 13/32 anonim ***** válasza:
57%

#10 pontosan ezt jelenti az én kommentem is

#11 én csak nem szeretem, ha valaki úgy kerüli a válaszadást, mint a tüzet. Ott mindig van valami mögötte.

2022. jún. 25. 23:46
 14/32 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, az első nem a 10-esnek, hanem 11-esnek ment
2022. jún. 25. 23:46
 15/32 anonim ***** válasza:
#13: Akkor te nem vagy szélsőséges.
2022. jún. 25. 23:48
 16/32 anonim ***** válasza:
47%

Mondok egy példát: Pistike egész gyerekkorában azt látta, hogy a szülei házassága egy kudarc, ezért eldönti, hogy ő nem házasodik meg. Nincs jó véleménnyel a házasságról. Amikor ezt közli a szüleivel, azok tágra nyílt szemekkel merednek rá, egyszerűen nem értik, mégis mire alapozhatja a véleményét a fiuk. Kérdőre vonják, de nem válaszol.

Kérdés: Pistike kikerülte a válaszadást, vagy szerinte amit elmondott nekik, az maga volt a válasz és ha nem értették meg, akkor nincs értelme elmagyarázni...

2022. jún. 25. 23:57
 17/32 anonim ***** válasza:
#16 ez nem kifejtős kérdés volt, hanem egy eldöntendő kérdés. De látom ez is túl bonyolult egyeseknek. Nem erőltetem, ha nem megy.
2022. jún. 26. 00:01
 18/32 anonim ***** válasza:
47%
Hát ne is erőltesd, mert tényleg nem megy neked! :D
2022. jún. 26. 00:02
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
Édesem, nem én nem tudok egy eldöntendő kérdésre válaszolni.
2022. jún. 26. 00:03
 20/32 anonim ***** válasza:
47%

1. Összetett problémát próbálsz eldöntendő kérdésre lebutítani, amit nem lehet,bha pontosak akarunk lenni.

2. Maga a kérdésed is ostoba. Senki sem mondaná erre, hogy nincs különbség és ezt te is tudod, csak nincs más, amibe kapaszkodhatnál, mert a kifejtésre kellemetlen lenne válaszolni, ezért úgy teszel, mintha nem lenne ott és hajtogatod ugyanazt. Te vagy az, aki kerüli a válaszadást. Képmutatás itt is megvan.

3. Lehet, hogy a putriban mind egymásnak a drágái vagytok, de ezt tartogasd oda! Semmi közöm hozzád, szerencsére.

2022. jún. 26. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!