Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek örülnétek jobban?...

Minek örülnétek jobban? "Zsidók" vs saját kormányzás

Figyelt kérdés
Ha a "zsidók" uralkodnának rajtunk, de lenne havi 300 ezres bérünk, lenne mindenkinek munkája, lehetne szórakozni, megfizetnék rendesen a kétkezi munkát, mindenkinek ugyanannyi joga lenne (tehát ugyanannyi beleszólásod van a politikába, neked, kisembernek, mint az EU-nak), vagy azt, hogy saját magunk kormányoznánk,70 ezer forintból kéne havonta megélni, óriási lenne a munkanélküliség stb?
2010. szept. 20. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Kérdés értelmetlen. A zsidók csak a minimálbér és az olcsó fogalmát ismerik. De válaszolva: Természetesen a Magyar kormánynak.
2010. szept. 20. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
Másrészt, ha havi 70ezer fixem földhöz verném magam.
2010. szept. 20. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
a szabadság a legfontosabb, meg az igazság
2010. szept. 20. 11:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy a "magyar" szót még mindig kis betűvel írják...
2010. szept. 20. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom hogyan merült fel benned a kérdés, de jelenleg a kormányban elég nagy számban vannak jelen zsidók (a társadalomban meglévő számarányukhoz képest pláne), és itt tartunk:

"70 ezer forintból kéne havonta megélni, óriási lenne a munkanélküliség"

Tehát ez tisztán zsidó kormányzással sem volna különb.

Szóval legyen tisztán magyar kormányzás. Abban jobban bízok, hogy a magafajtával nem csesz ki (jobban), mint egy nem magyar a tőle idegen néppel.

2010. szept. 20. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

11:43

na megint a jobbikos hülyeségek

2010. szept. 20. 11:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Értitek, nem a kormány dönti el, hogy neked mennyi lesz a fizetésed. Akkor simán megemlhetné. Ez sajnos nem így működik. Ha megemeli a fizud akkor indul a forint inflációja, és elértéktelenedik a pénzed. Vagyis ott kötünk ki ahol kezdtük.
2010. szept. 20. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha saját kormányzás esetén havi 70 ezret keresek, de a forint mondjuk annyit ér, mint a japán yen, vagy még inkább az orosz rubel.

Mert ugye arra nem tértél ki, hogy a forint árfolyama maradna-e annyi, amennyi most.

2010. szept. 20. 13:33
 9/10 A kérdező kommentje:
a 70-ezret reálértéken értem.
2010. szept. 20. 15:29
 10/10 sanyika007 ***** válasza:
A szólás szabadságba minden belefér a hülyeség is és ez a kérdés is ami felháborító. Néz szét az országba és meglátod hova jutottunk. Van itt kormányzás? Hmm Lófaszt az van. Mocskos szemét politikusok eladták az országomat ön érdekük kielégítésére és ma- holnap börtön vár rám, ha nincs pénzem fizetni. Radikális vagyok de nem rasszista. És soha nem voltam kommunista és se cionista. csak magyar vagyok és horvát, és cigány is egyben
2012. dec. 19. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!