Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az összes majomhimlős férfi....

Az összes majomhimlős férfi. Na most mit reagál majd az LMBTQ?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 24. 10:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
43%

“Many diseases can be spread through sexual contact. You could get a cough or a cold through sexual contact, but it doesn't mean that it's a sexually transmitted disease," said Andy Seale, who advises the WHO on HIV, hepatitis and other sexually transmitted infections.”

[link]

Ezt sikerült felfogni? Ha influenzás a partnered, és úgy szexelsz vele, elkaphatod az influenzát. Tehát akkor az influenza egy nemi úton terjedő betegség?

2022. jún. 24. 19:31
 42/61 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyire fanatikus vagy? Jó tudod mit, legyen igazad! (Akkor is ha nincs, de kriminális ez a fanatizmus ahogy a relizást tagadva véded a melegeket/biszex férfiakat. Mint vmi megszálott. LOL.)
2022. jún. 24. 19:34
 43/61 anonim ***** válasza:
31%
Édesem, én tudok szöveget értelmezni. Attól, hogy a tények nem tetszenek, még tények maradnak. Az nem fanatizmus, hogy a szakértők általi egyetértést belinkelem, miszerint a majomhimlo nem nemi betegség. Még bizonygathatod, de akkor sem lesz az. Ez egy fekélyes, szinte “pattanásos” betegség, és a vírus örökítőanyaga, ebben a váladékban van. Ha a pattanás kifakad, akkor ez a váladék átjut más emberre. És ha van valami pici seb a kezén, vagy a bőrén, esetleg a kezére kenődik, aztán a szeméhez nyúl, akkor megfertőződik. Tessék. Így érthető? Gyakorlatilag a villamoson is elkaphatod. Tehát had kérdezzem meg újra. A majomhimlő ezek után szexuális úton terjedő betegség, vagy nem? Igen, vagy nem?
2022. jún. 24. 19:40
 44/61 A kérdező kommentje:

Drága Kincsem, parancsolj:

[link]

2022. jún. 24. 20:14
 45/61 A kérdező kommentje:
Ha te azon a videón egy nőt is látsz, akkor gratulálok! Törődj bele, hogy nem véletlen mennek oltatni msgukat a melegek és a biszex férfiak.
2022. jún. 24. 20:16
 46/61 A kérdező kommentje:

Na még egy csak neked:

[link]

2022. jún. 24. 20:19
 47/61 anonim ***** válasza:
73%

“Tehát had kérdezzem meg újra. A majomhimlő ezek után szexuális úton terjedő betegség, vagy nem? Igen, vagy nem?”

Gyerünk. Menni fog. Ez egy egyszerű eldöntendő kérdés. Igen? Vagy. Nem? Hmmm?

2022. jún. 24. 20:23
 48/61 A kérdező kommentje:
Igen! Szexuális úton terjed, de te vmi hihetetlen kötekedős vagy! Ja most majd: bizonyítsam jön. Gyerek vagy nagyon.
2022. jún. 24. 21:14
 49/61 anonim ***** válasza:
35%
Hát igen, jó lenne, ha bizonyítanád, mivel ellentétes állásponton vagy, mint a WHO. Jogosan merül fel, hogy biztos szilárd alapokon nyugvó bizonyítékod van. Tehát? Van valami hiteles forrás? Csak mert én alátámasztottam az álláspontom, te meg nem. És kerülöd a válaszolást minden kérdésre, mint a tüzet, mert tudod, hogy semmi alapod nincs. Most is csak azért válaszoltál rá, mert sarokba lettél szorítva. De biztos én vagyok a kötekedő. A hiteles forrásaimmal, nem pedig a levegőbe beszélő hamis következtetésekkel és félremagyarázásokkal.
2022. jún. 24. 21:20
 50/61 A kérdező kommentje:
Nagyon fárasztó vagy. Szerintem keress valami meleg/biszex barátot, és köztetek nagy lesz az egyet értés. Viszont attól még ugyanúgy tagadjátok az elfogultság miatt a realitást.
2022. jún. 24. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!