Az összes majomhimlős férfi. Na most mit reagál majd az LMBTQ?
2022. jún. 24. 10:48
11/61 A kérdező kommentje:
Magam nem féltem, mert monogám heteroszexuális nő vagyok.
2022. jún. 24. 12:06
12/61 anonim válasza:
Akkor? A melegeket félted? Vagy mi a hiszti tárgya?
13/61 A kérdező kommentje:
Milyen hisztiről beszélsz???? Ja hogy semmilyenről. Azt azert birom ha vki érdeklődik vmi iránt, kérdez, akkor hisztik meg mit érdekli stb. Mintha jogod volna meghatározni hogy kit mi miért érdekel, vagy miért ne érdekelje. Vegyél vissta az egoizmusból!
2022. jún. 24. 12:11
14/61 anonim válasza:
“ Erre is reagáljanak, úgy igazságos.”
Milyen jogon kérsz számon egy mozgalmat? És miért? Miért érdekel ennyire? Felebaráti szeretetből? Vagy csak provokálsz, és válaszokat jelentgetsz?
15/61 A kérdező kommentje:
Olyan jogon kérem számon, ahogy ők is a képünkbe tolják az LMBTQ-s dolgaikat. Kéretlenül.
2022. jún. 24. 12:22
16/61 A kérdező kommentje:
Nem jelnettelek, de ezek szerint a panaoia is jellemző rád.
2022. jún. 24. 12:23
17/61 anonim válasza:
Egy bizonyos lukon át terjed. Ezt tudomásul kell venni.
18/61 A kérdező kommentje:
Mond meg a velem itt kötekedőnek. Nem akarja felfogni. Szerinte ez provokálás. Akkor is, ha ezt már igazolták a kutatások. Védi a melegeket, biszex ffakat, amivel nincs gond, viszont a realitás tagadása már problémásabb.
2022. jún. 24. 12:25
19/61 anonim válasza:
Kérdező, nem egy emberrel vitatkozol 😂
És hogy tolják a képedbe? Egy sorozatban vannak meleg szereplők, az már képedbe tolás? Ennyire érzékeny vagy? Amúgy köszi, az ingyen diagnosztizálást, nem tudtam, hogy pszichiáterrel vitatkozok. Mert ez nem kötekedés, hanem vita. Bár értem, ha magadból indulsz ki, akkor ez nem egyértelmű.
20/61 A kérdező kommentje:
Nézd, normális embernek eddig sem volt baja a melegekkel, stb. Viszont a figyelemfelhívás, a "sztárolásuk" az ellenkezőjét éri el. Azokat is kezdi irritálni, akiknek semmi bajuk nem volt velük. Most sem velük van, hanem az LMBTQ-val.
2022. jún. 24. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!