Akik a társadalmat akarják átformálni, hogy elfogadja a transzokat, miért nem inkább a transzokat próbálják átformálni, hogy a társadalomnak megfeleljenek?
#10 mivel letagadod a valóságot ami nyugat-európában már történik, felesleges neked bármit mutatni.
Inkább nyisd ki a szemed és nézz körbe!
#12 várjad!
Nem te vagy az első troll aki próbál velem kötözködni. Várjad csak jó sokáig!
Amíg nem vagy transznemű, úgy sem tudod átérezni, milyen annak lenni, pont úgy, mint ahogy én sem tudom milyen érzés feketének lenni. Így konkrétan egy másik ember saját felelős döntése felett ítélkezni elég szubhumánus dolog lenne.
Mellesleg meg vannak nem kirívóan viselkedő transzneműek, olyanok, akiknek meg sem mondanád a születési nemét, és őket úgy alapjaraton is elfogadja a társadalom.
A többség pont azt nem fogja fel hogy mi csak élni szeretnénk az életünket, anélkül hogy bàrki zargatna minket, vagy egyàltalàn felfigyelnének rànk. De ez most màr idehaza lehetetlen egy transz szàmàra. 2020.05.29-én törvényileg tiltottàk be a jogi nem- és névvàltoztatàst, most ha egy transznemű akiről akàr rànézésre meg sem mondanàd hogy transz minden igazolvàny hasznàlatkor fel kell fednie magàt, akarata ellenére. Hidjétek el rengeteg eset van amikor igazolnod kell magad (posta, tömegközlekedés, bank stb) Hogy illeszkedjek, olvadjak be a tàrsadalomba ha a kormàny törvényileg tett làthatóvà? Majd a "gyermekvédelminek" nevezett törvényével majdhogynem a làthatósàgom akarja kriminalizàlni, és még egy aljas kampànnyal a tàrsadalmat is felhergeli ellenünk.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!