Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, igazoova lenne,...

Ha kiderülne, igazoova lenne, hogy a majomhimlő kizárólag homoszexuálisok és biszexuálisok közt terjed, akko ahhoz hogyan viszonyulna a LMBTQ?

Figyelt kérdés
Az rendben van, és alap is, hogy védekezés nélkül, tartós párkapcsolaton kívül ne szexeljenek. Gondolom ez volna az LMBTQ felhívása. Milyen hatással lenne az LMBTQ-ra, ha kiderülne a kérdésemben szereplő kiírás?
2022. jún. 19. 16:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Egy biszexuális férfi is megfertőzhet egy hetero nőt. A biszexek férfiakkal-nőkkel is szexelnek, viszont eddig még nem hallottam, hogy egy hezero nő lett volna majomhimlős.
2022. jún. 19. 21:55
 22/38 anonim ***** válasza:
16%
#21 Most tettem be neked két cikket is, mi lenne ha nem hinnél valamit hanem elolvasnád mik a tények?
2022. jún. 19. 21:59
 23/38 A kérdező kommentje:
Az LMBTQ is elismerte hogy a homokosok és a biszexek vannak veszélyben. Tehát? Hány heterot tudsz aki majomhimlős?
2022. jún. 19. 22:02
 24/38 anonim ***** válasza:
31%

#19 ". Abban nincs médiahír, ha heterók között találnak majomhimlősöket, ezért nem olvasol róluk"

Már megbocsáss, egyik konkrét megbetegedést közlő esetben sem írták azt, hogy a beteg férfi homoszexuális lenne.Csak tényezerűen leírták, hogy egy férfi, aki xy éves megfertőződött ezzel a betegséggel.

Más cikkekben közlik azt, hogy a homoszexuális és biszexuál férfiak közt terjed inkább ez a betegség, de elvileg ugye más is megfertőződhet.DE ezekben a cikkekben nem írnak konkrét esetekről, csak ugye gondolom edukációs céllal, általánosságban írnak ilyen cikket.

Szóval ne haragudj, nem értek veled egyet, hogy a fertőzöttekből "médiahírt" akarnának csinálni, mivel ilyenkor nem térnek ki a beteg szexuális irányultságára...

Én pusztán annyit jegyeztem meg, hogy ÉN még eddig csak férfi betegekről hallottam, női betegekről nem.

2022. jún. 19. 22:16
 25/38 A kérdező kommentje:
Ne legyél naiv! Értem amit mondasz, de naivság.
2022. jún. 19. 22:33
 26/38 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez egy buta kérdés. Ennyi erővel:

"Ha kiderülne, igazolva lenne, hogy a majomhimlő kizárólag heteroszexuálisok közt terjed, akko ahhoz hogyan viszonyulnának a heteroszexuálisok?"

2022. jún. 21. 13:19
 27/38 A kérdező kommentje:
26: a kérdés akkor csupán az volna, miért nem védekeztek a melegek/biszexek? Kb ennyi.
2022. jún. 21. 13:44
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a heteroszexuálisok közt terjedne, miért lenne az a kérdés, hogy védekeztek-e a homoszexuálisok?
2022. jún. 21. 13:55
 29/38 A kérdező kommentje:
De a melegek és a biszexek közt terjed!
2022. jún. 21. 13:58
 30/38 anonim ***** válasza:
68%
de buta vagy kedves kerdezo😂
2022. jún. 21. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!