Ha kiderülne, igazoova lenne, hogy a majomhimlő kizárólag homoszexuálisok és biszexuálisok közt terjed, akko ahhoz hogyan viszonyulna a LMBTQ?
#19 ". Abban nincs médiahír, ha heterók között találnak majomhimlősöket, ezért nem olvasol róluk"
Már megbocsáss, egyik konkrét megbetegedést közlő esetben sem írták azt, hogy a beteg férfi homoszexuális lenne.Csak tényezerűen leírták, hogy egy férfi, aki xy éves megfertőződött ezzel a betegséggel.
Más cikkekben közlik azt, hogy a homoszexuális és biszexuál férfiak közt terjed inkább ez a betegség, de elvileg ugye más is megfertőződhet.DE ezekben a cikkekben nem írnak konkrét esetekről, csak ugye gondolom edukációs céllal, általánosságban írnak ilyen cikket.
Szóval ne haragudj, nem értek veled egyet, hogy a fertőzöttekből "médiahírt" akarnának csinálni, mivel ilyenkor nem térnek ki a beteg szexuális irányultságára...
Én pusztán annyit jegyeztem meg, hogy ÉN még eddig csak férfi betegekről hallottam, női betegekről nem.
Szerintem ez egy buta kérdés. Ennyi erővel:
"Ha kiderülne, igazolva lenne, hogy a majomhimlő kizárólag heteroszexuálisok közt terjed, akko ahhoz hogyan viszonyulnának a heteroszexuálisok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!