Ha kiderülne, igazoova lenne, hogy a majomhimlő kizárólag homoszexuálisok és biszexuálisok közt terjed, akko ahhoz hogyan viszonyulna a LMBTQ?
Politikai szál miatt kicsit a liberális média visszavett a médiakampányból, mert tényleg kiderült főleg homoszexuálisok között terjed szoros érintkezéssel.
Ezt pedig nehéz lenne máshogy tálalni, főleg olyan országokban, mint Magyarország.
Nem tudna ilyen kiderülni, mert ha valahol megjelenne ez a kimutatás, azt azonnal leszedetnék, mert hogy kirekesztő, rasszista, homofób, fasiszta stb.
Most sem számít hogy száz évnyi pszichológia kutatás mit mond a szexuális identitásokról, személyiségzavarokról, egyebekről, szimplán letagadják és akik nem hajlandóak azt hangoztatni amit ők jónak tartanak azokat kiközösítik, kirúgatják az állásukból. Még olyan teljesen egyértelmű dolog miatt is, hogy a nőket nőnek, a férfiakat férfinak nevezi az illető.
Ha csak a fenti bizonyos feltételek között terjed az új titkos kór, akkor ezt azt jelenti, hogy pl. számomra veszélytelen.
Tehát hiába fognak idővel esetleg kitalálni erre is 4-5-féle vakcinát, messze nem kell annyira tartanom tőle, mint a kovidtól, hiába hájpolják majd.
Kovid ellen sem oltattam. Átestem rajta, úgyhogy lesz még nekem ősztől nemulass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!