Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van-e pszichológiai magyarázat...

Van-e pszichológiai magyarázat az alábbiakban röviden felvázolt "problémára"?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek a második világháborúról könyvet olvasni illetve dokumentum s játékfilmet nézni.

Amikor a németek (nácik, fasiszták, nyilasok, s szövetségeseik) harcolnak a szovjetek (oroszok, kommunisták, partizánok, s szövetségeseik) ellen akkor mindig, minden körülmények között sziklaszilárdan az utóbbiakért szorítok, övék a szimpátiám, nekik drukkolok s velük vagyok.

Amikor a németek (nácik, fasiszták, nyilasok, s szövetségeseik) harcolnak a nyugati szövetségesek (angolok, amerikaiak, franciák, gyarmatiak, s szövetségeseik) ellen akkor mindig, minden körülmények között sziklaszilárdan az előbbiekért szorítok, övék a szimpátiám, nekik drukkolok s velük vagyok.

2022. jún. 8. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ideológiájuk miatt akkor náci vagy.

Ha azért mert utánna olvastál hogy mennyi szart csináltak a szövetségesek, akkor ember.

Engem az a helyzet hogy a téma érdekel, de ilyen nincs bennem. Mindkét oldal követett el brutális mennyiségű háborús bűnt. Csak a nyugatiaké el van sikálva.

Nem véletlen hogy a brittek amikor megnyitották a 2.vh-s titkos mappákat pár nap után újra lecsukták, mert annyi szar jött ki az alatt is már...

2022. jún. 8. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
A nyugatot a BLM és Lmbtq lobbival azonosítod. Tévesen. Akkor még csak a heterokat sorozták be
2022. jún. 8. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyébként szimplán mindig a gyengébbnek drukkolok. Tomnak szurkoltam mindig Jerry helyett. A németeknek drukkolok a filmekbe is.
2022. jún. 8. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Magyar szokás hogy mindig a kisebb felé húzunk. Csak a teslit meg mi kapjuk.
2022. jún. 8. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Lehet pont amiatt, hogy mindig mi voltunk a kicsik a törénelmünkben és mindig elvertek minket. Talán emiatt a magyar ember ilyen lelkileg
2022. jún. 8. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
5 Ülj még be pár töriórára szerintem 👌
2022. jún. 8. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

N/K=N

N/A=A

N -és-A halmazt nem állítottad egymással szembe.

Talán azért, mert Hitler az angolokat tartotta Európa legtisztább vérű fajának.

diagnózis: kognitív diszonancia. inpotencia, inkontinencia.

2022. jún. 8. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugtasson már meg valaki, hogy ennyire nem értelmetlenek ezen oldal "fórumozói" mert a különben érdekes kérdésre senki sem tudott érdemben válaszolni de még megközelítőleg sem...azért ennyire nem lehettek buták vazz!

A válasz:

A kérdező tudat alatt rátapintott, ráérzett a lényegre ugyanis a kommunizmus és a fasizmus bár természetesen más és más van a zászlajára tűzve de abban mindenképpen azonos, hogy másokat akar leigázni. Az most mindegy, hogy az egyik társaság ezeket és ezeket ezért és ezért míg a másik másokat másért. Ez most mindegy! Tehát a kérdező a kétféle harcban ezért van mindig vagy a nácikkal vagy a kommunistákkal hiszen ő is olyan típus aki másokat le akar(na) igázni. De!!! Amikor ez a két eszme egymás ellen harcol (lásd az első példáját) akkor még is csak kommunista. Tehát nála az első számú, uralkodó eszme a kommunista amit viszont szorosan követ a fasiszta. És nagyon jól látszik, hogy elsősorban a nyugati demokrácia az amelyet elutasít hiszen a nácik elleni párharcukban a nácikkal van míg ha a kommunisták harcolnának a nyugatiakkal (ez ugye a II. Vh-ban nem valósult meg...) akkor borítékolható, hogy a kommunistákkal lett volna.

Tehát összegezve van pszichológiai magyarázat a kérdező érdeklődési körére.

Ő egy kommunista-náci beállítottságú egyén aki a nyugati világ ellensége.

Természetesen ez a "cimke" csak az olvasmányaira, filmjeire vonatkozik. Az életét nem ismerem. Nem is érdekel.

Úgy gondolom EZ a helyes válasz a kérdésére.

2022. jún. 9. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!