Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ún. "lmbtq-propaganda",...

Az ún. "lmbtq-propaganda", amitől minden fidesz-szavazó halálosan retteg, tulajdonképpen miért veszélyes?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 14:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
94%
#39 igaz, rosszul fogalmaztam. Nem beleszólt, hanem a tudományos állásfoglalással szemben hozott törvényt. Mert az olyan intelligens dolog 🙄
2022. jún. 9. 16:42
 42/46 anonim ***** válasza:
7%

41

Igen egyesek eldöntötték mi a hivatalos tudományos álláspont.

Szerencsére nekik csak az itteni vergődés maradt.

2022. jún. 9. 16:56
 43/46 anonim ***** válasza:
34%
42, igen, az empirikus kutatási eredményekre alapozva megállapodtak a tudományos álláspontban. Csak azért, mert neked nem tetszik, nem lesz kevésbé valid.
2022. jún. 9. 17:16
 44/46 anonim ***** válasza:
25%

43

A tudományos álláspont láthatóan neked nem tetszik erről nem tehetek.Nem én kezdtem el kötekedni.

Olvasd el a linket próbáld megemészteni bár gyanítom nem fog sikerülni.

Sajnos az LMBTQ agymosoda jól működik.

2022. jún. 9. 17:24
 45/46 anonim ***** válasza:
45%
A nácik és a kommunisták is tudományként adták el a politikai ideológiájukat.
2022. jún. 9. 17:41
 46/46 anonim ***** válasza:
93%

Az, hogy 10 szakember szerint nem jó? Tessék itt van egy link, több száz, akár ezer pszichológusról, aki szerint meg nincs ezzel probléma.

Valami nagyon okos emberek azt hitték, hogy nagyot alkotnak azzal, ha összegyűjtik a “veszélyes” pszichológusokat, de csak annyit értek el vele, hogy megmutatják, hogy mennyi szakember ért ezzel egyet. És ilyenkor gondolkodik el az ember, hogyha a szakemberek, akik az életüket az emberi psziché megismerésére teszik fel, ezt kutatják, és ennyien egyetértenek vele, akkor talán, lehet, hogy igazuk van. Íme a link, amely alatt a szerzők nem azt érték el, amit hittek, hogy elérnek:

[link]

Neked van 10 pszichológusod akikre hivatkozol, nekem meg itt van ez a több száz. És ez csak Magyarország.

2022. jún. 9. 17:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!