Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ún. "lmbtq-propaganda",...

Az ún. "lmbtq-propaganda", amitől minden fidesz-szavazó halálosan retteg, tulajdonképpen miért veszélyes?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 14:09
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
32%
Nem rettegünk tőle, csak idegesítő, hogy mindenhol a buzulást tolják a képünkbe.
2022. jún. 6. 22:47
 22/46 anonim ***** válasza:
73%
#21 több a hiszti róla, mint maga a “buzulás”. Még erre a nyomorult oldalra sem lehet úgy feljönni, hogy valaki éppen ne a melegek miatt hisztikézzen.
2022. jún. 6. 23:10
 23/46 anonim ***** válasza:
31%
"Nem rettegünk tőle, csak idegesítő, hogy mindenhol a buzulást tolják a képünkbe." Érdekes, hetero vagyok, de nekem csak a heteróságot tolják a képembe napi szinten.
2022. jún. 7. 09:56
 24/46 anonim ***** válasza:
26%
A homik mindig elvoltak jolvoltak senki nem foglalkozott veluk,de ez a köcsögösködés hogy az ember pofájába nyomják hogy öket szeretni kell mert kisebbség ez ami veri a biztositékot. Azzal egyutt hogy sok homi haverom kimondottan utalja ezt az egész szemetet amit naponta tolnak az embetbe minden forumon ahol lehet....
2022. jún. 7. 14:58
 25/46 anonim ***** válasza:
61%
Egy másik kérdés alatt már egy fidder is kb bevallotta hogy nem volt itt semmiféle lmbtq propaganda az országba, az egész törvény csak a fidesztálibok lmbtq-paranoiája védelmében lett. Hogy megvédik őket a Magyarországon soha nem létezett lmbtq propagandától.
2022. jún. 7. 15:00
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Off: Bocsánat, csak megakadt ezen a szemem.

#13 Szerintem meg egy szociológiás ne nagyon szóljon bele környezetgazdálkodási, természetvédelmi szakkérdésekbe ha nem ért hozzá, mert én sem teszem a bölcsész- szakterületekkel. Üdv egy természetvédelmis.

2022. jún. 8. 14:14
 27/46 anonim ***** válasza:
50%
#18, ez tanulmányokkal nem igazán alátámasztott, az érvekben alapvető hibák vannak.
2022. jún. 8. 20:50
 28/46 anonim ***** válasza:
18%

27

Valami tanulmányokkal vagy alátámasztott vagy nem.Nincs köztes lehetőség a tudományban.

2022. jún. 9. 15:35
 29/46 anonim ***** válasza:
10%
#28 azért a pszichológiában vannak különböző erősségű kutatások, szignifikancia és P értékek, szóval de.
2022. jún. 9. 15:38
 30/46 anonim ***** válasza:
5%

29

Igen ami az LMBTQ érdekeit szolgálják azok a hiteles tanulmányok amik ellene szólnak azok a gyenge tanulmányok.Azok a szakemberek akik netalán ellen véleményt fogalmaznak meg azok pedig homofóbok és kóklerek szerintem így gondoltad.

2022. jún. 9. 15:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!