Ez a "nemzeti, keresztény konzervativizmus" féle nézet valóban erősödik vagy csak fidesz propaganda?
Én nagyon károsnak találom ezt a fajta világnézetet és nagyon remélem, hogy csak propaganda. Ez a CPAC is inkább tűnik olyen "összefújta a szemetet a szél" dolognak, mint valami komoly konferenciának.
Amerikában, Franciaországban és Szlovéniában is kikapott Vitya szövetségese. Szóval nem igen tudom elképzelni, hogy tényleg ez legyen a jövő. Ez inkább tűnik vissza a múltba megközelítésnek.
11 De te miről beszélsz? Kutyát nem érdekelné ki meleg meg ki külföldi stb. Ha nem provokálná a társadalmat folyamatosan a liberális média, és tennének tele mindent szivárvány zászlóval, meg jönnének az agyament ötleteikkel stb. A fidesz erre maximum reagál, nem kezdeményez.
Ezzel az egész felhajtással pont az ellenkezőjét érik el mint amit kellene, és nem elfogadóbbak lesznek az emberek, hanem már felidegesíti őket.
Én csupán arról beszélek, amit te irtál:
"Egész egyszerűen azért, mert ez minden szempontból a helyes, racionális és erkölcsös - Gyúlöletet nem kelt a Fidesz, maximum reagál rá."
Erről beszélek én vala, erről van itten kérem szó, ez az, amit én irok itt és most jelen pillanatban is! Erről beszélek!
"Miért tartom károsnak? Nagyon röviden azért, mert ezeket a múltbeli dolgokat el kéne már engedni és továbblépni. Már nem nemzetállamok kellenének, hanem egységes államok."
Konkrétan a nemzetállamok koncepciójával van gondod, vagy en bloc mindennel amir a konzervatívok kvázi meg akarnak védeni? Mert nem egyértelmű abból, ahogy fogalmaztál.
Egységes államokról beszélsz, de nem tudjuk mit értesz ez alatt. Az USA például jó szerinted? Hiszen az is nemzetállam, igen, az amerikai nemzeté, pusztán arról van szó, hogy nem etnikai alapú a nemzettudatuk, de ne áltasd magad azzal, hogy nincs is nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!