2011-től valóban drogliberalizáció lesz Magyarországon?
"de ha igen, akkor ha lesz gyerekem, akkor könnyű dolga lesz érvényesülni a világban, sok drogos között nem nehéz."
A jövőt nem tudhatod. Lehet, hogy akkor már az egyetlen drogos ő lesz a világon. :D
"Miért ne lehetne? Pálinkát már főzhetünk! :-D "
Ennyiben nagyjából ki is merül a Fidesz pozitív döntéseinek száma.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:13
Kiléphetnél már az óvodából, - senkit nem érdekel, hogy "ki kezdte"...
-Nem más országokkal kell példálózni, hanem tudomásul kell venni azt, hogy EZ MAGYARORSZÁG, - ahol MINDEN KÖRÜLMÉNY MÁS, mint más országokban.
Ez nem lehet kifogás, hogy itt így, ott meg úgy, - lehet, hogy már a dedóban az óvónők sem fogadják el ezt a bugyuta magyarázkodást...
Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy idő elő rád húzhassa valaki a földet, akkor költözz egy olyan országba, ahol ujjongva segítenek a "gondodon".
-Döfjed magad kedvedre, aztán jöhet a dózer - megtartani a temetési szertartást...
10:45
1. Ennyire képes vagy abban hinni, hogy Magyarország ennyire más lenne, mint a környező országok? Tévedsz.
2. Globálisan megfigyelt tendencia, hogy azokban az országokban ahol "háború folyik a drog ellen", és ezerrel büntetik a dolgot, több áldozatot, és pénzt szednek a drogok, és több ember életét teszik tönkre, mint egy olyan helyen, ahol lazábban kezelik a kérdést. Akkor most felteszem a kérdést, ha ez mindenhol így működik, akkor Magyarország miért lenne ez alól kivétel?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:40
Nem tudsz nyomon követni, - úgy érzékelem.
Én írtam azt a hozzászólást, hogy ingyen osztogatnám a drogot, - hadd pusztuljon, akinek "mehetnéke van"...
Sok minden megoldódna, ami a "mai Világ problémája"...
-De ha nincs türelmed kivárni,akkor marad az előző alternatíva, - utazz, aztán úgy semmisíted meg magadat, ahogyan jól esik.
-Szerintem kevés embernek fogsz hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!