Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 2011-től valóban drogliberaliz...

2011-től valóban drogliberalizáció lesz Magyarországon?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 20:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
kib*sznának a sok dealerrel ha legalizálnák :D
2010. szept. 16. 21:01
 12/27 anonim ***** válasza:
40%

Miért ne lehetne? Pálinkát már főzhetünk! :-D

Pedro

2010. szept. 16. 21:29
 13/27 anonim ***** válasza:
60%

Én még osztogatnám is - ingyen - a drogot!

-Hadd feküdjön be önként - és élve - a gödörbe, akinek nem ízlik a földi lét... Értelmét veszítené a dealerkedés is...

2010. szept. 16. 22:29
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Én a súlyosbítás - társadalomból való kirekesztés mellett voksolnék! vesszen a drogos!
2010. szept. 17. 14:40
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

Az utolsó két válaszadó egészen biztos átgondolt, racionális érvek alapján mondta azt amit. Ugye?

Nem csak tudatlanságból, és gyűlöletes előítéletből?

Ideje lenne néha gondolkozni kicsit, nem csak zsigerből gyűlölni vmit, amiről azt se tudja az ember fia, hogy mivel áll szemben.

Persze, ha netalán mégis racionális érveik vannak, lehet kulturáltan vitatkozni. Én benne vagyok. :)

2010. szept. 17. 14:54
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Vannak, akik TUDATLANSÁGBÓL, - vagy inkább kivagyiságból - azt sem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal. Pénzt, időt, energiát ölnek abba, hogy elhülyüljenek, - és természetesnek veszik, hogy a társadalom majd úgy is segít...

"Igazuk van", - mindenki erre keres, - és ezért adózik, hogy idiótákat istápoljanak az adóiból, - aki meg szereti az életet, az "hadd küzdjön" a puszta emberi létéért, műveséért, hadd álljon - időben - "kilométeres sorokat" az orvosi rendelők előtt, a kezelésekre hónapokat, éveket várva...

Van itt lóvé!

Aki a túlvilágra lépés határait úgy kóstolgatja, hogy másoknak pénzbe kerül a hülyesége, azt nem kell tartóztatni, - hadd menjen.

Nem érdekel, hogy "az agyagos földig LEPONTOZOL", - elegem van abból, hogy aberráltakat, élősködőket, idiótákat kell kitartani az adókból, - miközben azt sem tudom - én sem, - hogy holnap mi lesz.

Kellemes pontozást!

2010. szept. 17. 16:13
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Remélem nem!Felőlem kifordulhat az összes hulladék drogos bele.....
2010. szept. 23. 19:28
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon remélem, hogy nem. Aki járt már toxikológiai osztályon tudja miért mondom ezt. Az a kis "előny", hogy esetleg pénz folyna be belőle az államnak eltörpül a hatalmas egészségügyi kiadások mellett. Én tapasztaltam, hogy a marihuána pár hónapos használata után is hogy betompul az ember, nem beszélve a keményebb drogokról. Jött be olyan páciens, aki egy kis LSD-től folyamatosan azt hallucinálta, hogy vér folyik a falakról, és üvöltözött. A túl sok negatív tapasztalat azt mondatja velem, hogy nem szabad legalizálni, mert hosszútávon mindenki rosszul jár vele.
2010. szept. 23. 20:25
 19/27 anonim ***** válasza:
4%

Már Csehországban is lehet az állampolgároknál saját használatra kábítószer, hogy Hollandiáról ne is beszéljünk. Minden Nyugat-Európai ország haladóbb nálunk ilyen téren. Én teljes drogliberalizációt tartanék helyesnek! Íme a Cseh példa:

[link]

[link]

2010. szept. 24. 01:13
 20/27 anonim ***** válasza:
5%
Kétlem, hogy ennek a nyomorék kormánynak ennyi esze lenne.
2010. szept. 24. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!