A kérdező szavazást indított:
igen, mert túlzásokba esik
igen, mert rontja a közerkölcsöt
nem, és szükséges
nem is létezik
28 szavazat
2/7 anonim válasza:
Az én véleményemet negatív irányba mozdítja el, másokét nem tudom.
3/7 anonim válasza:
Igen, pl. az ilyen videók nagy ellenérzéseket váltanak ki az emberekből: https://www.youtube.com/watch?v=f7VyJKVBt7g
Egyre többen fejezik ki nemtetszésüket, még olyanok is, akik korábban semlegesek voltak. Vissza fog ütni ez az ideológiai nyomulás.
4/7 A kérdező kommentje:
Akik az első választ jelölik meg: ha nem esne túlzásokba, akkor okés lenne?
2022. ápr. 28. 15:09
5/7 anonim válasza:
Akik a #3-ast lepontozták, gondolom egyetértenek gyerekek szexualizálásával és pubertásblokkolóval való tömésével. Esetleg valamelyik gyógyszergyár fizet titeket? Vagy a pedokraták?
6/7 anonim válasza:
#4: Mondjuk az érdekelne, hogy higy nem tud egy propaganda túlzasba esni :))
7/7 anonim válasza:
6os, technikailag ha ajánlod hogy "egyél almát, az jó", az is "propagálás". Szerintem így érti a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!