Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyar országon miért szűntek...

Magyar országon miért szűntek meg a légiriadó szírének, így hogy tudja a nép ha menekülni kel?

Figyelt kérdés
Leszerelték mindet amit nem az meg rohad le és nem üzemképes. Ha meg támadnák az országot mivel riasztanának?
2022. ápr. 23. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Majd észre eszed ha bombáznak.
2022. ápr. 23. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, felénk még a legkisebb porfészek faluban is van. Szóval ez a leszerelték őket erős hazugságnak vagy lokális problémának tűnik.
2022. ápr. 23. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem szerelték le őket és minden éven van próbaüzem amit előre be is jelentenek a tévében:

https://www.youtube.com/watch?v=kSjh_Sn8HQs

2022. ápr. 23. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
"szírének"????????? Még szerencse, hogy a szirénák megvannak!
2022. ápr. 23. 20:04
 5/11 A kérdező kommentje:

McClane

A Molari az nem légvédelmi jelzőrendszer, ráadásul országosan kis sincs építve.

A 70-es években telepített légvédelmi szirénák nagyobb része az már valóban üzemképtelen már ahol még megvan

2022. ápr. 23. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Nemrég volt morgatópróba (a szomszédban zajló háború miatt nem akarták szokásosan próbálni); itt nálunk, a 350 lakosú faluban is van. Évente ki is hirdetik a próbát, szoktam is hallani.
2022. ápr. 24. 02:03
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Áprilisba volt vagy 2percen keresztül szólt folyamatosan... amúgy meg mozgatóban mindig szokott lenni. Aki ki vam erre élezve, az hallja. Én szoktam hallani.
2022. ápr. 24. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne fárasszál, kérdező!

Így is többet zavarják az emberek nyugalmát a semmiért, mint az indokolt volna!

Itt, Újpesten is csörömpölnek időről-időre értelmetlenül.

Igen, - értelmetlen, mert az emberek nyugalmát zavarja, érteni nem érted (és egyébként sem jelent semmit, hogy mit pofázik a hangosbemondó, ha pl. a Sanofi "durran el")!

Teljesen felesleges zavarni az embereket értelmetlen csörömpöléssel!

Nézzél világháborús filmeket, ha élvezed a légoltalmi szirénák hangját, - de szerintem bőven elege van belőle azoknak az embereknek is, akik túlélték a háborút és még élnek!

2022. ápr. 24. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
...És ha szól, akkor sem leszel vele előrébb, - mert a hangzavar nem véd meg semmitől, csak pánikot kelt!
2022. ápr. 24. 11:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Akkor mégegyszer.

A Molari rendszer NEM hadi riadó rendszer, épp ezért csak a veszélyes üzemek környékére lett telepítve.

2022. ápr. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!