Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A BKK automatái miért dudálnak...

A BKK automatái miért dudálnak hisztérikusan ha visszajáró pénz van benne?

Figyelt kérdés
Olyan hangerővel nyomják hogy tuti rendesen a fél környék arra kel. A minap is vettem bérletet a keletiben, erre dudálás, és azt látom hogy futnak felém az odébb italozgató emberek, és közben azt kiabálják "gyáááász visszajáró van náúláááá". Azt gondoltam,most leütnek és elveszik,de szerencsém volt mert sok a jarokelő arra, ezért csak erőszakos stílusban el akarták kérni de csak egy 200 ast adtam oda az egyiknek és elfutottam a busz felé. Szerintem ha nem dudált volna az automata fel sem tűnik nekik hogy ott vagyok,elveszem a penzt es megyek a dolgomra.

2017. jún. 5. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Mert egyébként sokan bennefelejtenék.

Az ilyen alakoknak meg ne adj egy fillért se.

2017. jún. 5. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

"azt látom hogy futnak felém az odébb italozgató emberek, és közben azt kiabálják "gyáááász visszajáró van náúláááá""

Én ezt a történetet el hiszem, de te is hidd el amit én mesélek!

:D

2017. jún. 5. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
azért, amiért a bankautomata is: hogy ne felejts ott semmit.
2017. jún. 6. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg vannak ilyen távoli bolygón lévő nyelvet beszélő kéregető alkeszok, már én is találkoztam velük.
2017. jún. 6. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Most akkor ezek ki akartak rabolni gyakorlatilag? Ilyen lepukkant alkesz tatterek? Miért nem rúgtad le őket? Jogos önvédelem lett volna.
2017. aug. 29. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mert férfiak voltak és nagyobbak nálam. Azóta kerülöm a jegyautomatákat. :(
2017. aug. 29. 18:12
 7/7 anonim válasza:
100%
Ha nem írod oda, hogy a Keletiben történt akkor is hamar rájönnénk, hogy a Keleti-Blaha-Népszínház utca Bermuda háromszögben volt az eset.
2022. máj. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!