8: a kommentszekció aztán hatalmas objektivitás, ahol az Orbán-rajongók kapnak ajánlva az Orbán-videókat a Youtubetól, és mindegyik alá odaírják az Orbán-nyalást
Ez éppen a véleménybuborék, amit megtapasztalsz.
2022. ápr. 17. 08:27
12/22 anonim válasza:
Lehet hogy az emberi mivoltodal van probléma.A retkes nyugaton ez nem biztos hogy számít.Ott minden jött-ment menedékre lel.
2022. ápr. 17. 08:35
13/22 anonim válasza:
11 Guardian,Al-jaazera,Deutsche welle erősen kétlem hogy az alattuk lévő pozitív kommentek zöme fideszes ..:)
Ha Nyugat-Európában nem vetik meg azt a rahedli terroristanövendéket, akkor egy korrupt miniszterelnökkel rendelkező népet sem fognak, legalábbis a logika ezt diktálja.
2022. ápr. 17. 10:29
15/22 anonim válasza:
#4 A szerbek annyira szeretnek minket, hogy két-három évtizedente rendeznek egy kis népirtást Délvidéken.
2022. ápr. 17. 10:32
16/22 Senior Séf válasza:
A kérdés korántsem annyira oktondi, mint ahogy itt sokan gondolják. Sajnos dicső vezérünk tett róla, hogy az egész unióban hírhedt személyiséggé váljon, a személyisége egyfajta árnyékot vet ránk is. Hans nem a Kovács Jóskát, meg a Kis Piroskát ismeri, hanem Orbán Viktort. Tehát ő teszi Hansra az első, többnyire meghatározó benyomást.
2022. ápr. 18. 14:51
17/22 anonim válasza:
#16 Akkor egyáltalán miért engednek be embereket Afganisztánból, tetszik nekik a Taliban belpolitikája?
2022. ápr. 18. 16:24
18/22 anonim válasza:
Szégyeld magadat inkább azért, mert annyira materiális barom állat vagy, amiért csak a politikában létezel és nem élvezed az életedet. Aki a politikába ennyire belebetegszik átlagemberként azzal valami tényleg nem stimmel. Csinálj családot, mer neked valami nagyon hiányzik az életetdből.
Vagy tűzz ki célt magad elé és érd el. Költözz el az északi sarkra és ne olvass index hányadék híreket. Csinálj magadnak egy gyereket, hátha nem foglalkozol annyit aztán a politikával.
2022. ápr. 18. 16:53
19/22 anonim válasza:
Lengyelországban? Hiszen azok a barátaink. Nem? Nem csak nem kell szégyellned, hanem büszkének kellene lenned arra, hogy magyar vagy. A mi nyelvünk a legnehezebb, a leggazdagabb az összes nyelv között.
2022. ápr. 18. 18:10
20/22 anonim válasza:
Ha bírsz viselkedni teljesen mindegy, bár tudom ez sokaknak nehézséget okoz.
Legutóbb Milanóban rendőrök kérdezték honnan jöttem, mondtam Mo meglepetésemre a válasz: az jó, bírjuk az elnökötöket, szerinted mi azért lettünk rendőrök, hogy géppisztollyal őrizgessük 40 fokban ezeket a libiaiakat (mutatva a parkban üldögélőkre).
De száz ilyen sztoriba futottam már bele szerte Európában...az hogy mit nyom a media meg mi a valóság nem csak nálunk nincs köszönőviszonyban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!