Magyarország határai a jövőben módosulni-változni fognak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 09:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1/12 anonim válasza:
Putyinban bízhatunk, hogy visszaadja Kárpátalját.
2/12 anonim válasza:
#1 És mire megyünk vele? Már Szabolcs meg Borsod is egy kubai favella szintjén van, kapunk még egy területet ami meg valahol Sztálin korában rekedt meg.
3/12 anonim válasza:
#1 S mit kezdenél vele? Miért lenne neked akkor jobb? De komolyan kérdezem.
Amúgy szerintem Magyarország jelenlegi határain belülre kellene koncentrálni, hogy itt legyenek rendbe téve a dolgok -de az sem megy.
4/12 anonim válasza:
Igen. Lesz a Tiszánál még a román határ.
6/12 anonim válasza:
Nem határoztad meg, milyen időtartományra gondolsz, kérdező. 100 éven belül, 1000 éven belül biztosan fognak módosulni. Rövid távon nem valószínű.
7/12 anonim válasza:
1000 év múlva az se valószínű, hogy még élni fog ember ezen a bolygón, ha ilyen ütemben tesszük tönkre.
8/12 anonim válasza:
Nagyon, nagyon remélem, hogy nem! És nem azért mert nem szeretem a hazámat, vagy nem fáj trianon, hanem azért, mert ez háború nélkül nem menne. A szlovákok, szerbek, románok, ukránok körbevesznek minket. És gyűlölnek.
9/12 anonim válasza:
#8 Ugyanígy érzek én is!🇭🇺🇭🇺🇭🇺❤️
10/12 anonim válasza:
"És mire megyünk vele?"
Lesz teaultetvenyunk :)
Nem kell a Cameron Highlands-re menni :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!