Európa melyik országában nem kell szégyellnem azt, hogy magyar vagyok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 06:21
1/22 anonim válasza:
Semelyikben sem, legkevésbé persze Magyarországon.
2/22 anonim válasza:
Az már a te bajod ha szégyelled.
3/22 A kérdező kommentje:
Ukrajnában, Lengyelországban, Norvégiában, Franciaországban stb. stb. bizony nem mi vezetjük a "népszerűségi listát".
2022. ápr. 17. 06:30
4/22 anonim válasza:
Oroszország, Fehéroroszország, Szerbia. Illetve Bosznia-Hercegovina szerb részében sincs gond azzal, ha magyar vagy, mert Orbán körbenyalta ott Putyin néhány másik pincsijét nemrég, szal Banja Lukában is jók vagyunk.
6/22 anonim válasza:
Sehol sem kell szégyellned, ahhoz már nagyon agymosott 444, telex olvasónak kell lenni.
7/22 anonim válasza:
Franciaországban még baromi hálásak lesznek nekünk, ha nyer Le Pen.
8/22 anonim válasza:
Javaslom a libbant propaganda helyett nézz körül a youtubon az aktuális keresőszavakkal,mint: "Hungary,Victor Orbán (stb). Adott a lehetőség hogy megnézed a kommentszekció általános véleményét. Talán az agymosás helyett némi objektívitást is meríthetsz,szia 🖐️
9/22 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a külföldi politikusok Orbánt utálják, nem a magyar népet és nem keverik a kettőt. Hogyha nem vagy fideszes politikus, akkor nem kell szégyellned magad sehol. Pont ellenkezőleg, Orbán és társai szégyellje magát. (Plusz, akik ő rá szavaztak többször is.)
10/22 anonim válasza:
Minden országban fele fele a libbantak, konzervatívok arány.
Én se mondom hogy utálom a jenkiket, mert a másik fele kőatombiztos konzervatív.
Mondjuk ha lenne egy k.bszott egységes neveléselmélet a világban, talán nem az lenne a buli, ha az ég zöld, a fű meg kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!