Egy FB csoportban láttam ezt az idézetet. Szerintetek jól leírja a mai világot és embereket?
"Ébredjen a valóságra! Soha semmi sem megy a tervek szerint ezen a világon. Minél tovább élsz, annál jobban rájössz, hogy ebben a valóságban csak fájdalom, szenvedés és hiábavalóság létezik. Ebben a világban, bárhol is van fény, vannak árnyékok is. Amíg létezik a nyertesek fogalma, léteznie kell veszteseknek is. A béke fenntartásának önző vágya háborúkat okoz, és gyűlölet születik a szeretet védelmében. Az ember a békére törekszik, ugyanakkor háborúra vágyik ... Ez a két birodalom tartozik kizárólag az emberhez. A békére gondolni, miközben vér folyik, csak az emberek tehetik meg. Ugyanannak az éremnek a két oldala"
Tobbszori nekifutasra sem sikerult ertelmeznem, hogy ez mi is akar lenni, mit akar kifejezni, azon kivul, hogy nagyon teatralisan sarkitja ki a vilagot. Aki megfogalmazta, az sztem szinvak lehet, hogy csak fekete-feherben lat mindent.
2022. ápr. 8. 19:39
3/12 anonim válasza:
#2 Ez azért van, mert ez nem egy élő személy momdta. Ezt a Naruto Anime/Manga egyik gonosza mondta Uciha Madara.
2022. ápr. 8. 19:41
4/12 anonim válasza:
Ez inkább ezotéria/ filozófia kategóriába kellene
2022. ápr. 8. 19:46
5/12 anonim válasza:
Húha, Coelho...
2022. ápr. 8. 19:48
6/12 anonim válasza:
#3 - Ez az infó a helyére teszi a leírtakat. Egy anime/manga világban egy főgonosztól (aki többnyire mentálisan sérült, és szándékosan karikírizott) teljesen rendben van.
2023. jan. 23. 13:40
7/12 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem feltétlenül volt gonosz Madara
2023. jan. 23. 14:14
8/12 Prokopf válasza:
"Ha létezik tűz, léteznie kell víznek is. Különben minden mindig égne..." (A "polaritástétel" magyarázata alsótagozatosoknak)
2023. febr. 6. 12:51
9/12 anonim válasza:
Teljesen igaza van, semmi értelme az életnek.
2023. márc. 27. 12:48
10/12 anonim válasza:
@9 Ha ezt így látod, az azt jelenti, hogy neked nem sikerült semmilyen számodra értelmessel megtöltened. De szerintem ezért nem kizárólag a világ a hibás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!