Miért mondják hogy élelmiszerhiány lesz mikor Magyarország egy nagy szántóföld?
Figyelt kérdés
Az eső is esik már. A búza exportunk 30 millió emberre elég. Ahol van elég takarmány ott a haszonállatok is jól laknak.2022. ápr. 5. 15:06
1/20 anonim válasza:
Azért hogy még többet tudjanak lopni.
2/20 anonim válasza:
Nem lesz, csak nem tudod majd megfizetni.
3/20 anonim válasza:
A hiány hangoztatásával felverhetők az árak.
A magasabb árú tápot a kis- és középtermelők nem tudják kigazdálkodni, emiatt csökken az állatállomány.
Hiába van jó és sok termés a földeken, CSAK LISZTTEL nehezen élnek meg az emberek.
4/20 anonim válasza:
A szántóföld önmagában nem ér semmit, ha nincs, aki megmüvelje!
5/20 anonim válasza:
Mert alig van kétkezi munkás aki hajlandó traktort vezetni.
6/20 anonim válasza:
Egyrészt a traktorokba is kell üzemanyag, ami nagyon drága lesz, sokan nem tudják majd megfizetni. Emiatt árakat kell majd emelni, szerintem nagyon sokba fog kerülni, pl a pékáru, liszt stb. Mivel a fizetések nem emelkednek nem emelkednek ilyen mértékben, sokan nehezen tudják majd megvenni. Szerintem lesznek itt még problémák a következő hónapokban, de ne legyen igazam.
7/20 anonim válasza:
Talán kérdezz meg egy mezőgazdasággal foglalkozó embert, vagy állat tenyésztőt!Nem elég a szántóföld és a mostani néhány milliméter eső.
Sok munka, szakértelem, megfelelő időjárás stb. kell. Sajnos.már most is hiány van sok mezőgazdasági termékből.
8/20 anonim válasza:
perpill az uzemanyag arak miatt. a traktor, a kombajn, a teherauto ami a helyi abc-be szallitja a kajat mind uzemanyagon megy
9/20 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy drága lesz-e az nem érdekel mert sok pénzem van, hanem hogy egyáltalán lesz-e
2022. ápr. 5. 16:47
10/20 anonim válasza:
a hiany szinte mindig dragualssal parosul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!