A tanárok miért nem csinálnak üzletet a tanításukból (pl), vagy a legjobb tudásuk szerint?
Az alapján amít értenek, és jól tudnak azt alkalmazván az üzleti életben?!
Pl csinálnánk/csinálnának egy weboldalt webshoppal, bioval?😀
Van tapasztalatom arról, hogy magánórára szinte alig, vagy egyáltalán nem jelentkeznek.
Meghirdetni meghirdettem, de semmi eredménye nem volt.
Úgy látszik, nem akarnak nyelvet, vagy informatikát, vagy rajzot tanulni...
Hát igen, de ha a tanárok az okosak, ők tudnak mindent a maguk szakmájában/szakjában, akkor miért nem fognak össze, és hoznak létre valami szuperjó dolgot, amivel megkeresik azt a pénzt, amennyit csak szeretnének?!
Ha nekem van hetente legalább 1 zseniális ötletem, akkor nekik, összességében mennyi van/lehet?
Én biztosan támogatnám az ötletet, hogy oldják meg azt a problémát, problémákat, amik folyamatosan jelen vannak az országban, adott esetben a tanároknál, és például, akkor nem kéne kimenniük tiltakozni a parlament elé sem...
Szerintem mindenre van jó megoldás! Hát cselekedni, és a legjobb tervet megalkotni kell, ami a felmerülő problémákra megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!