Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesznek van valami programja...

Fidesznek van valami programja? Mi hazánkét és az összefogásét tudjuk, de a fideszét hol tudom elolvasni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Fidesznek? Mint eddig is: Soros, Gyurcsány, migráns, LMBTQ vagyis csupa komolytalan dolgok.
2022. márc. 24. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
12%

Gondolom az amit eddig csináltak,

Adócsökkentés,

Alacsony rezsiárak,

A támogatások az adózáshoz kötése,

További munkahelyek létrehozása

A családok támogatása, meg ilyenek.

2022. márc. 24. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Bárki nyer most a legfontosabb program hogy megússzuk a háborút.
2022. márc. 24. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Adócsökkentés"

2010-ben a beszedett adó a GDP 37.3%-át tette ki.

2020-ban ugyanez a szám 37.7% lett.

Tehát ennyit a nagy adócsökkentésről.. Teljesen lényegtelen h egyik adónemet csökkenti majd létrehoz 10 adónemet mellé. A teknikájuk annyi h nem közvetlenül adóztatnak hanem közvetetten a vállalkozásokon keresztül akik ezeket beleteszik termékek és szolgáltatások árába vmint a munkabérbe.

"Alacsony rezsiárak"

Ahogy elkezdett a világpiaci árak emelkedni egyből rezeg a léc az egész rezsicsökkentés alatt, választás után eredménytől függetlenül elfogják engedni az egészet.

2022. márc. 24. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Fidesznek?

Folytatjuk a lopást, program nincs

Ennyi

Már 12eve ez megy nem tünt fel?

2022. márc. 24. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Állampapír pluszt vettem, hogy a pénzem mégis itthon maradjon és én is keressek rajta. A vásárlás 320 Ft-os euro forint árfolyamon történt. Kibaxottul megerte bíznom ezekben, azóta 400 is volt az euró árfolyam is 8 százalék az infláció. Szoval saját meglátásom szerint buktam vele, inkább euróba kellett volna tennem mint hogy itthon parkoltassam. En bolond.
2022. márc. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!