Az aranytartalék mire jó?
Nem tudom azt se közvetlenül megenni, így természetesen annak sincs valódi értelme, viszont az legalább nem afrikai rabszolgamunkával lett megteremtve.
#11 bocs, de akkor vedd le a ruháid és járjál pucéran, merthogy a ruhád amit előállítottak az ázsiai munkások, munkásnők kihasználásával készült el, filléres béreken dolgoztatva őket. S a számítógépedet, telódat is kapcsold ki mert van benne olyan ötvözőanyag amit "rabszolgamunkával" termeltek ki valamelyik afrikai bányában.
Tényleg nem értelek mit rugózol történelmi dolgokon? Ha a világ összes jegybankja eladná az aranytartalékát akkor jobb lenne az életed? Nem változna akkor sem a jelenlegi pénzügyi rendszer. Bocs, de te valami BLM aktivista vagy, vagy mi?
Tereled csak a témát. Azt kérdeztem, hogy van-e az aranytartaléknak valódi értelme. Erre mondhatnátok, hogy nincs, és le is zárhatnánk a témát.
De ti ezt nem vagytok hajlandók kimondani valamiért. (Pontosabban nem valamiért, de ezt inkább ne feszegessük.)
Te még mindig a monetáris hasznáról beszélsz. A kérdésem legelső mondatában kértem, hogy ezt kerüljétek.
Szóval van-e VALÓDI értelme az aranytartaléknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!