Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az embereket miért foglalkozta...

Az embereket miért foglalkoztatja ennyire a transzneműek kérdése a profi sportban?

Figyelt kérdés

Mindenki odáig van,hogy mekkora igazságtalanság ez.

De őszintén,ki a fenét érdekel ez?

Most vannak,akik azt hiszik,hogy férfiak tömegei fognak majd operáltatni?

Az bezzeg senkit nem érdekel,hogy a nők bizonyos területeken előnyöket élveznek.

Pl hamarabb mehetnek nyugdíjba

Nehéz fizikai munkát a férfiak végzik.

Pl pultosnak,titkárnőnek mehetnek,útépítésen nőt még nem láttam,de szemétszállítót sem.

10ből 9 hajléktalan férfi.

Ehhez képest az élsportolók megszedik magukat 35 éves korukban nyugdíjba mennek.

Az emberek miért ezzel foglalkoznak,a valódi,tömegeket érintő problémák helyett?

2022. márc. 22. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Aki gyenge alkat, az eleve nem kerül olimpia közelébe sem. Értelemszerűen azokkal van probléma, akiknek megvan a fizikai kondíciója hogy kenterbe verje a nőket, és ezzel vissza is él. Mit olyan nehéz ebben felfogni?
2022. márc. 22. 14:41
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

"De ha valaki átoperálja magát,hormonokat szed,az onnantól miben másabb,amikor egy női teniszező kigyúrja magát?"

Csak abban az apróságban, hogy a női teniszezőnek nem változik mágikusan maszkulinná a fizikuma, attól, hogy elkezd gyúrni...

2022. márc. 22. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
Az NDK-s úszónők doppingoltak.
2022. márc. 22. 14:46
 14/25 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondom,hogy induljanak együtt,de nem értem ezt a hatalmas hisztériát.

Szerintem sokan fel sem fogják,milyen lehet transzneműként élni,majd műtétekkel járó szenvedés.

Ki hiszi azt,hogy azért operáltatja át magát,mert a férfiak között nem érne el sikereket?

Számomra ez agyrém.

2022. márc. 22. 14:47
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem egyforma esélyekkel indulnak. Legyen saját kategóriájuk az ilyeneknek, mint a parasportolóknak is, és akkor nincs gond.
2022. márc. 22. 14:48
 16/25 A kérdező kommentje:

12-es

Vannak nők,akik simán megállnák a helyüket a férfi mezőnyben is.

Genetika.

Sőt a rasszok között is eléggé látható különbségek vannak.

2022. márc. 22. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:
80%

Ebből a cikkből kiemelnék egy részt:

[link]

"A férfiak gyorsabb izomnövekedését a testükben a természetes módon termelődő tesztoszteron idézi elő. A nőkben is található pont amiatt, mert a tesztoszteron nemcsak férfi nemi hormon, hanem növekedési hormonként is funkcionál. Szükség van rájuk a fehérjék, vagy például a haj, a szőrzet kialakulásához, csak a nőknek sokkal kisebb dózisban, mint a férfiaknak. "

2022. márc. 22. 14:52
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

"Én nem azt mondom,hogy induljanak együtt,de nem értem ezt a hatalmas hisztériát.

Szerintem sokan fel sem fogják,milyen lehet transzneműként élni,majd műtétekkel járó szenvedés.

Ki hiszi azt,hogy azért operáltatja át magát,mert a férfiak között nem érne el sikereket?"

Ha ezért operáltatja át magát, ha nem, teljesen mindegy. Mivel onnantól hogy elindul a női mezőnyben, szert tesz arra az előnyre, ami miatt teljes joggal jelent ez problémát bárkinek is. Olyan nehéz ezt felfogni, hm?

2022. márc. 22. 15:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ki operáltatja át magát?Azt sem kell, elég ha nőnek érzi magát.Lásd Lia Thomast.
2022. márc. 22. 15:43
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor kérdező ennyi erővel legyenek eltörölve a nemek, a kor és súlycsoportok is a sportban.Akkor majd lehet 25 éves, erejük teljében lévő férfiaknak gyerekeklányokkal versenyezni, Mike Tyson pedig boxolhat majd 35 kg-os iskolásokkal.Hol itt a problém?Mert ezek szerint azt szeretnéd, ha a nőknek gyakorlatilag betiltanák a versenysportban való részvételt.

Az nem jelez számodra semmit, hogy a biológiailag férfi sportolók akik senkik, soha nem vitték semmire, 4-5-600. helyeken végeznek a versenysportokban,ajd hormonkezelés után IS verik a teljes női mezőnyt és első helyezést érnek el?

Mit nem fogsz fel azon, hogy ez olyan tisztességtelen előny, mintha Hosszú Katinka úszna 5 éves kölykökkel szemben?

2022. márc. 22. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!