Az embereket miért foglalkoztatja ennyire a transzneműek kérdése a profi sportban?
Mindenki odáig van,hogy mekkora igazságtalanság ez.
De őszintén,ki a fenét érdekel ez?
Most vannak,akik azt hiszik,hogy férfiak tömegei fognak majd operáltatni?
Az bezzeg senkit nem érdekel,hogy a nők bizonyos területeken előnyöket élveznek.
Pl hamarabb mehetnek nyugdíjba
Nehéz fizikai munkát a férfiak végzik.
Pl pultosnak,titkárnőnek mehetnek,útépítésen nőt még nem láttam,de szemétszállítót sem.
10ből 9 hajléktalan férfi.
Ehhez képest az élsportolók megszedik magukat 35 éves korukban nyugdíjba mennek.
Az emberek miért ezzel foglalkoznak,a valódi,tömegeket érintő problémák helyett?
"De ha valaki átoperálja magát,hormonokat szed,az onnantól miben másabb,amikor egy női teniszező kigyúrja magát?"
Csak abban az apróságban, hogy a női teniszezőnek nem változik mágikusan maszkulinná a fizikuma, attól, hogy elkezd gyúrni...
Én nem azt mondom,hogy induljanak együtt,de nem értem ezt a hatalmas hisztériát.
Szerintem sokan fel sem fogják,milyen lehet transzneműként élni,majd műtétekkel járó szenvedés.
Ki hiszi azt,hogy azért operáltatja át magát,mert a férfiak között nem érne el sikereket?
Számomra ez agyrém.
12-es
Vannak nők,akik simán megállnák a helyüket a férfi mezőnyben is.
Genetika.
Sőt a rasszok között is eléggé látható különbségek vannak.
Ebből a cikkből kiemelnék egy részt:
"A férfiak gyorsabb izomnövekedését a testükben a természetes módon termelődő tesztoszteron idézi elő. A nőkben is található pont amiatt, mert a tesztoszteron nemcsak férfi nemi hormon, hanem növekedési hormonként is funkcionál. Szükség van rájuk a fehérjék, vagy például a haj, a szőrzet kialakulásához, csak a nőknek sokkal kisebb dózisban, mint a férfiaknak. "
"Én nem azt mondom,hogy induljanak együtt,de nem értem ezt a hatalmas hisztériát.
Szerintem sokan fel sem fogják,milyen lehet transzneműként élni,majd műtétekkel járó szenvedés.
Ki hiszi azt,hogy azért operáltatja át magát,mert a férfiak között nem érne el sikereket?"
Ha ezért operáltatja át magát, ha nem, teljesen mindegy. Mivel onnantól hogy elindul a női mezőnyben, szert tesz arra az előnyre, ami miatt teljes joggal jelent ez problémát bárkinek is. Olyan nehéz ezt felfogni, hm?
Hát akkor kérdező ennyi erővel legyenek eltörölve a nemek, a kor és súlycsoportok is a sportban.Akkor majd lehet 25 éves, erejük teljében lévő férfiaknak gyerekeklányokkal versenyezni, Mike Tyson pedig boxolhat majd 35 kg-os iskolásokkal.Hol itt a problém?Mert ezek szerint azt szeretnéd, ha a nőknek gyakorlatilag betiltanák a versenysportban való részvételt.
Az nem jelez számodra semmit, hogy a biológiailag férfi sportolók akik senkik, soha nem vitték semmire, 4-5-600. helyeken végeznek a versenysportokban,ajd hormonkezelés után IS verik a teljes női mezőnyt és első helyezést érnek el?
Mit nem fogsz fel azon, hogy ez olyan tisztességtelen előny, mintha Hosszú Katinka úszna 5 éves kölykökkel szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!