Miért nem veszi komolyan legtöbb ember az Új Világrendet?
Figyelt kérdés
Miért kezelik egyáltalán összeesküvés-elméletként mikor rengeteg bizonyíték van rá és a Világgazdasági Fórum nyíltan is beszél a terveiről?2022. márc. 20. 19:36
81/86 anonim válasza:
Mert az átalgembernek az kell, hogy legyen fedél a feje felett, legyen mit enni, inni, legyen melója és pénze, tudjon hova sza...ni. Plusz család, gyerekek...
A többihez nem ért, csak azt hiszi. A politikán túlra nem lát át. Nem is akarják, hogy átlásson, épp az a lényeg.
Elvan mindenki a kis álomvilágában, amíg a fent írtak megvalósulnak.
82/86 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért nem lehet ezt elfogadni, mint ahogy régen is elfogadták az emberek hogy vannak királyok, meg gazdag nemesek, akik felettük állnak. Miért kell titkolni?
83/86 A kérdező kommentje:
Már nem is titkolják. Nyíltan beszélnek a céljaikról mert tisztában vannak vele hogy a többség úgyse foglalkozik ilyenekkel.
2022. ápr. 10. 22:15
84/86 anonim válasza:
Nem titkolják, csak mit tudsz csinálni. Azt se tudod hol laknak, csak játszadoznak velünk. Miattuk van minden háború. Fegyvergyár és banktulajdonos nagy dinasztiák. Rotschildok például.. Bildeberg csoport
85/86 anonim válasza:
A világ mocskai a Vanguard Group Inc mögött álló emberek. [link]
86/86 anonim válasza:
Ezt nézze meg akinek van szeme, hogy lásson. Lehidaltam. Ezért nevezik az összeesküvés elméleteket helyesen összefüggés elméleteknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!