Szélső jobboldalikent oroszokat vagy ukranokat támogatnatok a háborúban?
Mivel mind ket oldalon harcolnak szélső jobbosok nehéz eldonteni.
Az Azov és Ajdar brigádok Ukrajnában nyíltan az SS tekintik példaképnek.
De oroszok alapból nemzeti radikálisok az egész országuk és a nepuk is magukat különlegesnek érzik a hadsereguk elitebb egységekben sok a szélső jobbos
Szélső jobboskent megértem az orosz agresszió okait értem a birodalmi gondolkodást
De megértés az ukránok honvédo harcát is
Melyikük jobban náci?
Enis így gondoltam de attól függetlenül aterzem ukránok helyzetet én se tárgyalnak újabb területeket elvesztve trianonba nekünk se kelet volna belenyugodni
Mi is robbantgathatunk vonatott siklathatunk volna stb stb Erdély és a felvidék hegyei kiváló terep lett volna egy partizanhaboruhoz
De gyáva népnek nincs hazája hs a lakosság nagy része nem akar harcolni egy erőszakos kisebbség nem tud nekik paradicsomot epiteni
A Római Birodalomnak se kellett volna hagynia, hogy felbomoljon ilyen erővel ahogy ti gondolkodtok.
Ukránokat inkább, függetlenek akarnak lenni, nem akarnak orosz befolyást, orosz bábkormányt Yanukovich személyében..
3# roma se önszántából bomlott fel nem tudott tovább terjeszkedni kevés lett a rabszolga a gazdasága legyengült aztán jöttek a betörések mindenhonnan
Úgy járt mint a wermacht túl nagy területet védett vissza kellet volna húzódni
A rómaiak és később a wermacht jobb hadsereg volt mint az ellenfelei szervezetebb fegyelmezett erő volt de mégis végül elbukot
Igen ezeket a birodalmakat szélső jobboskent csodálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!