Rossz ember vagyok ha teljes hitemmel és lelkemmel támogatom az oroszokat putyint és a nacionalizmust és gyűlölöm a nyugatot ?
Mindenki annyira szolidáris most de a krim és a 2 szakadar tartomány oroszok lakta vidék és szerintem ahol oroszok élnek az az ő földjuk
Ahol meg magyarok vannak többségben a miénk kéne legyen .
Bevallom nekem mindig is szimpatikus volt Putyin és a rendszere és az hogy kiall a népeert és megmondta amit Hitler óta senki nem mert hogy a Nyugat a hazugság és a manipuláció birodalma!!
De mi voltunk itt előbb a régi Európa nemzeti volt és nem olyan torz szines mutáns mint most.
Igaz én már a libsi világban születtem de attól még legbelül kialakult bennem egy kritika és úgy érzem ez nem jó ahogy most élünk
A 45 előtti kormány visszaadta azt ami az orszagunkhoz tartozott legalábbis egy részét
Előtte feudalizmus volt az egy másik rendszer persze jobb mint a bolsevizmus de az se volt teljesen nemzeti mert a feudalizmusban a nemesek számítottak csak magyarnak
A parasztok és munkások nem szóval ezért nem volt jó.
A Horthy rendszer próbálkozott egy jó modern országot kiepiteni
Szalasi meg katona volt. kegyetlen volt de ne feledjük háború volt és az országra kommunista horda támadt.
A kommunisták és a liberálisok mit művelnek szét verik a társadalmi rendszert a nemzeti dolgokat elvettik elvettik a múltunk elvettik a vallasunk és mindent ami régi.
Mit akarnak? hogy egy nemzeti és faji gyökerekktol mentes társadalom jöjjön létre olyan ahol minden ember egyenlően manipulalhato
Hogy uralkodjanak a kevert népességen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!