Rossz ember vagyok ha teljes hitemmel és lelkemmel támogatom az oroszokat putyint és a nacionalizmust és gyűlölöm a nyugatot ?
Mindenki annyira szolidáris most de a krim és a 2 szakadar tartomány oroszok lakta vidék és szerintem ahol oroszok élnek az az ő földjuk
Ahol meg magyarok vannak többségben a miénk kéne legyen .
Bevallom nekem mindig is szimpatikus volt Putyin és a rendszere és az hogy kiall a népeert és megmondta amit Hitler óta senki nem mert hogy a Nyugat a hazugság és a manipuláció birodalma!!
Nem. Sőt! A normális emberek nácik. A legelső MI is náci volt (kevesen tudják) le is kapcsolták.
Ha megnézed a világot a fehéreken kívül, minden rassz náci. A feketéktől kezdve a sárgákon át az arabokig. Sehol, semmilyen etikai problémát nem jelent csak nélunk😁
Ha a területi integrált néznénk az egész királyi magyarorszag Horvátországal együtt járna nekünk
Ha etikailag amit inkább jogosnak vélek akkor a Horthy magyarorszag
Persze majd még a Trianoni Magyarországról is lecsipentunk ahol 90 százalék a magyarság xd
Nyugat ezt is be tudna adni az embernek
Náluk jobban senki nem ért a bizniszeleshez.
Amúgy putyinra visszatérve meg Ukrajna gyilkolja a népet mert így vagy úgy oroszok megszerzik ami kell nekik
Tárgyalás útján kellet volna rendezni de ha egyszerűen tárgyalni se hajlandók enis benyomultam volna és enis agyuznek mert putyinnak nincs más választása
Rá kell kényszeríteni oket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!