Tényleg a pokol vár Európára vagy lassan normalizálódik majd a helyzet?
Ahányszor mostanában olvasom a híreket, olyan következtetésre jutok, hogy talán még a Covid-időszak legsötétebb napjait is felülmúlja. Még egy horrorfilm is felüdülés ahhoz a jövőképhez képest, amit felvázolnak bennük. Gyakorlatilag a brutális inflációra és minden téren elszálló árakra gondolok. Amik, ha valóban bekövetkeznek, rengeteg ember totális elszegényedéséhez, éh- és fagyhalálához vagy öngyilkosságához fognak vezetni. Arról már nem is beszélve, hogy Nyugat-Európa már így is tele van migránsokkal, akik nem kérnek, hanem elvesznek. Ha megroppan a gazdaság, akkor a nekik juttatott szociális juttatásokat is meg kell nyirbálni és ebben az esetben egy óriási, kezelhetetlen bűnözési hullám kezdődhet.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy vajon mi várható? Az ember persze reménykedik benne, hogy idővel csitulni fog ez az egész hihetetlen oroszellenes hisztéria és józanul rendezik majd a helyzetet, de attól még a félelem szerintem mindenkiben ott van.
Az orosz export mértéke folyamatosan nőtt hónapról hónapra. Aki szerint ezt csak úgy semmissé lehet tenni, az nem a Földön él.
Kíváncsi leszek milyen ősz-tél jön Európára. Nagyon kíváncsi.
Most szerintem mindenki örüljön a jó időnek és a nyárnak, aztán csak óvatosan a nyaralásoknál és a költekezéseknél.
Kíváncsi vagyok nagyon, hogy az EU több államaiban hogyan reagálnak majd az emberek. Nem véletlenül készítették el a hülye reklámjaikat már akkor is...
14es
Igazából már decemberben is szartuk össze magunkat, még bőven a háború előtt, hogy jajj, mi lesz a nagy gázárakkal, és nem éljük túl ezt a telet. Túléltük, sőt, nagyon sok ember jobban él, mint valaha.
16os
Ezt mondták már 2 éve is nekem.
A cél az emberiség létszámának csökkentése.
Tudomásul kell venni, hogy globálisan a világban a balliberális politika szolgálja ki azokat az érdekcsoportokat, akiknek az a célja, hogy a Földön kevesebben legyünk mi emberek.. A baloldali politika emeli az adókat, árakat és a rezsi árát is... Ez nyílt titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!