Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem tudunk teljes...

Miért nem tudunk teljes vallszéllességgel egy oldalra állni??

Figyelt kérdés
Miért kellet a kapcsolatainkat elrontani modzkávával? Végül is felszabadítja csak az ukrán népet a zelenszkij felé korrupt színészektől
2022. márc. 8. 09:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hű kérdező, szerintem hallgass még meg pár podcastet Spotify-on vagy YouTube-on a témában szakértőktől/történészektől, ne te próbáld egyedül értelmezni a múltat.

Ukrajna egy szuverén ország, demokratikusan megválasztott vezetővel, engedtessék már meg nekik, hogy arra orientálódjanak, amerre akarnak.

Azt meg el ne higyjük már, hogy Putyint annyira aggasztja az ukrajnai orosz kisebbségek helyzete, hogy fájó szívvel de más választása nem lévén kénytelen volt őket bármi áron kimenteni onnan. Ha ennyire emberbarát lenne, nem úgy bánna a népével, ahogy bánik. Ellenben ürügynek ez kiváló a támadásra.

Ő csak egy istenkomplexusos megalomán p.cs túl nagy hatalommal a kezében.

Sok helyen olvastam már, és szerintem tök igaz: ha eddig nem volt egységes ukrán nemzet, hát most már van.

Btw a Római Birodalmat ne állítsuk vissza? Tök jogosan követelhetnék vissza fél Európát ennyi erővel.

2022. márc. 8. 11:49
 22/24 A kérdező kommentje:
Hello a római birodalom teljesen más. A szovjetunió politikusai élnek még és az ott lévő fiatalok most lettek felnőttek.
2022. márc. 8. 11:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Az oroszok akiket én ismerek, illetve akiket láttam amikor Moszkvában voltam azok amerikai filmeket néznek, és a mekiben nyomkodják az iPhone-jukon az instát, és az oligarchák gyerekei is Nyugat-Európában élnek, eszük ágában sincs visszaállítani a SZU-t. Pláne ha ennek az az ára, hogy elszigetelődnek a világ többi részétől (és látjuk, hogy ez az ára).
2022. márc. 8. 12:02
 24/24 A kérdező kommentje:
Papi pedig 2db emeletes házat épített fel 10 éven belül. És nem volt nagy valami nagy extra párttitkár..
2022. márc. 8. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!