Szeretsz magyar lenni? Szeretsz európai lenni?
En ha valaszthatnek menne Oroszorszagba ahol igazi demokracia van es nincs semmi hazug media fakenews meg propaganda 😍😍😍
Amugy is imadom putyint olyan ferfias es hatarozott 😍😍😍 mindent el tud erni az eletben es sosem akar haborut mindig beket akar, igy nagyon vonz az otlet hogy ott alapitsak csaladot 😍😍😍
Annak örülök, hogy Európába születtem, a kontinensek közül ezt tartom a legszebbnek és legváltozatosabbak, bár kíváncsi lennék, milyen életem lenne, ha valamilyen ázsiai országba születtem volna. Amerika sose vonzott, Ausztrália és Afrika pedig hosszútávon nem vonzana, bőven elég, amikor az ottani barátaimat meglátogatom pár hétre. Antarktisz pedig ugye nem éppen a legemberségesebb hely, egyszer eljutnék oda, de semmiképp nem élnék ott.
A magyar kultúra és világ sose vonzott, amolyan tizenhét-tizennyolc éves korom körül határoztam el, hogy végleg elköltözök. Ez huszonkét éves koromban meg is történt és életem egyik legjobb döntésének tartom. Egyszerűen más országok mindig is jobban vonzottak és számomra több, jobb lehetőséget kínáltak. Mondjuk egyáltalán nem értem azokat, akik büszkék rá vagy szégyellik a magyarságukat, hiszen ez nem olyasmi, amiről tehet az ember és normális ember nem vonja össze az egész országot az aktuális vezetésével.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!