Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretsz, vagy miért...

Miért szeretsz, vagy miért nem szeretsz magyar lenni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem szeretek, mert az egész ország egy politikai polgárháborús csatatér.
2020. nov. 24. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Szeretem, mert az árakhoz képest mostanra remekül lehet élni (mikor kimentem Németországba dolgozni, az ottani 1700 €-s fizetés háromszorosa (!!!) volt az itthonimnak, manapság 1600 eurót itthon 7 munkanapra kiszámlázok); szeretem a klímát, van 4, még mindig egészen jól elkülönülő évszak; kiváló a lokáció (3 reptér is 2 órán belül van nekem); ide kötnek emlékek, barátságok.

Nem szeretem a negatív közhangulatot, de ezt inkább csak az interneten látom, a személyesen körülöttem lévő emberek elégedettek és pozitívak.

2020. nov. 24. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Nekem mindegy, hogy milyen a nemzetiségem.
2020. nov. 24. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Nekem mindig is semleges volt, mert születhettem volna sokkal jobb helyekre és sokkal rosszabb helyekre.

Az, hogy gimnázium után külföldre jöttem egyetemre és nem tervezek soha visszaköltözni Magyarországra viszont elárulja az érzéseimet...

2020. nov. 24. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
A magyar nyelvnél nincs szebb a világon. Főleg, ha káromkodásról van szó.❤️
2020. nov. 24. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

És a magyar kajáknál sincs jobb, utolsó! 🤤❤

Emellet gazdag a kultúránk és izgalmas történelmünk. Szerintem a magyar történelem az egyik legizgalmasabb európai történelem.

2020. nov. 24. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami a legnagyobb erénye a magyarságnak, az a veszte is egyben! -Nagy gondolkodók még általánosságban vizsgálva is a magyarok, de ez a hétköznapokban meg is keseríti sok ember életét, - mert egymást szekálják az emberek az áltudatlanságukkal, okoskodásukkal, a kifogások folyamatos keresésével. Egy magyarnál természetes, hogy komplexen, egyszerre több probléma egyidejű megoldására keresi zsigerből a megoldásokat, - pontosan ezt használja ki számos idegen hatalom, amikor magyarokkal szolgáltatja ki a gazdasági érdekeit. A magyar konyhához nem sok fűzni való van. Pl. a feleségem járt kint Németországban és ahol vendégeskedett, ott főzött a házi asszony kedveskedő gesztusból egy "gulyást". -Ez abból állt - a feleségem elmondása szerint, - hogy egy hüvelykujj-percnyi hagymás szószt felöntött a nő melegvízzel és várta a hatást. -Megették, aztán eljött a másnap, amikor a párom főzött egy magyar gulyást. -Mondanom sem kell, hogy kívül-belül kinyalták a bilit, amiben a levest főzte. Ahol vendégeskedett, az egy magyar származású sváb ember volt, aki azt mondta, hogy semmi nem hiányzik neki odakint, de a magyar konyha azok közé tartozik, amiért időközönként érez arra komoly indíttatást, hogy visszaköltözzön Magyarországra. -Magyarul: a bele visszahozná őt ide. A józan ítélőképességben egyébként eléggé jól teljesítenek a magyarok, - nem véletlen, hogy számos nemzetközi fórumon odafigyelnek arra, amit a magyarok képviselnek és a legnevesebb sportesemények döntőire sem véletlenül delegálnak sok esetben magyar bírókat.
2020. nov. 24. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem szeretem viszont az itt élők öntörvényű megközelítéseit, az olykor ok nélkül is gyakorlattá váló gyűlölködést, ill. irigykedést.
2020. nov. 24. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
7 es azért a nagy gondolkodókat ne mosd már össze az okoskodással meg egyebekkel.semmi köze a kettőnek.elég szomoru 7 es hogy ezt a tudást mások seggnyalására és érdekeik kielégitésére használják és nem a magyar nemzet felvirágoztatására.
2020. nov. 24. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

#6:

És egyben a legszomorúbb is. Hány nép taszított minket kényszerseggnyalásba...

2020. nov. 24. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!