Téged is idegesít ez a gyermektelenségi különadó?
21:22
nézz körül,hány olyan ember van aki a nagy semmire szül,aztán meg nyavalyog h nem bírja eltartania gyerekét.
Szóval,a mai világban már ehez is sok ész kell
Unokanővéremnek a férje steril-nem lehet gyereke,mert gyerek korábban rákja volt,és a kemo miatt steril(vagyhogy mondják) lett. Épp hogy ketten megtudnak élni,mesterséges beültetésre nincs pénzük. Most akkor unokatesómnak férre kéne lépnie és felcsináltatni magát vkibel h érjen vmit? B.P. mondta h a nő a szülőszobán kívül mindenhol helyettesíthető :S nem értemh ez a baromság egyáltalán hogyan is jutott eszébe
Hogy tőlem egy fillért sem lát a kormány ha bevezetnék az biztos, sőt eddig sem akartam gyereket, de ezután pláne nem fogok.
Ideje lenne olvasniuk egy kis pszichológiát, mivel a pozitív megerősítés az összes állatnál jobban működik, akkor nálunk miért-ne működne.
Egyébként is az ember már túlszaporodott a Földön, és ez nagyobb gond, mint a mi népesség fogyásunk.
ma 00:29!
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha pár millióval kevesebben vagyunk.A lényeg, hogy ne öregedjen el a társadalom, meg hogy az emberek "normális" életet éljenek-élhessenek.
"ha valakinek bármiokból nem lehet, az örökbe fogadhat... "
Pszichiátriai betegek mióta fogadhatnak örökbe?
"Szerintem alkotmányellenes."
Idéznéd nekem az alkotmány ezen pontját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!