Még csak beszélnek róla,de már veri a biztosítékot nálam! Miért én fizessek többet mert vkik halomra szülik a gyerekeket? Meg mivan akkor ha vkinek betegség miatt nem lehet gyereke... ez ez annyira felháborító,nem?
Már felébredtek áprilisban végre..,hogy a Fidesznek meglett a 2/3-a!!:P Én ezekhez a MAGYARokhoz tartozom...;)
2010. szept. 12. 20:44
22/47 anonim válasza:
Aha... ezek után majd lesz egy gyermekes adó, két gyermekes adó...minél több gyermek annál kevesebb adó. hát vajon nagyrészt ki nem fizet majd?
2010. szept. 12. 20:54
23/47 anonim válasza:
Nem idegesít, határozottan örülök neki. Sőt úgy gondolom három gyermekig kellene brutálisan adóztatni, öttől már ez az adó megszűnne és öt felett járna támogatás.
2010. szept. 12. 21:12
24/47 anonim válasza:
"Svájcban (pedig jóval gazdagabb ország mint mi, és nem fenyegeti a lélekszám csökkenés) teljesen természetes, hogy van ilyen adó és nem háborodik fel ezen senki..."
Ép elméjű ember itt sem fog, csak pár nyomorék lázadozik még. De tőlük függetlenül azért be fogják vezetni.
2010. szept. 12. 21:14
25/47 anonim válasza:
"És ha meg nem akar v nem tud örökbefogadni,az anyagi háttere miatt,akk Ő fizessen mint a katonatiszt?"
Természetesen, és ezt az adóformát brutális mértékűre kell emelni, hogy ettől akár teljes vagyonát elveszíthesse aki nem szül.
2010. szept. 12. 21:17
26/47 anonim válasza:
Nyomorék az, aki nem tudott téged megnevelni.
2010. szept. 12. 21:17
27/47 anonim válasza:
" Ez képtelenség. Valami után fizetni, amid nincs? Szerintem alkotmányellenes."
Ne sírjál már, majd módosítják az alkotmányt és megvan oldva.
2010. szept. 12. 21:20
28/47 anonim válasza:
"én meg adózzak mert van annyi eszem h a semmire nem fogok szülni"
Ehhez irtó nagy ész kell...
2010. szept. 12. 21:22
29/47 anonim válasza:
Svájcban nincs ilyen adó! Aki ezt állította, az süllyedjen el tudatlanságában... Mélymagyarok...
2010. szept. 13. 03:23
30/47 anonim válasza:
Nem idegesít, felháborít! Nem villanegyedben élek, de még csak nem is egy jobb környéken - bár a családom nincs túl rossz anyagi helyzetben, de látok olyanokat, akik igen. Gyerek nélkül is csak kuporognak, mert hiába van végzettség, ha munka nincs, a semmiből meg nem lehet gyereket nevelni. És ezek a szegény, nincstelen emberek még adózzanak, mert van annyi eszük, hogy a semmibe nem szülnek gyereket?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!